Colectare deseuri Medicale Gorj

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Gorj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Targu Jiu.


Descriere Colectare deseuri Medicale Gorj

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

IGIENA SERV realizeaza colectarea, transportul si neutralizarea deseurilor medicale in judetul Gorj, oferind solutii performante, sigure si ecologice in concordanta cu normele Europene in vigoare.

Compania noastra inchieie contracte pentru colectarea deseurilor medicale periculoase din unitati de profil ca: unitati medicale, farmacii, cabinete veterinare, cabinete stomatologice etc. Colectam deseuri medicale in Targu Jiu, Alunis, Arpadia, Bercesti, Blidari, Bobaia, Branesti, Cojani precum si in restul judetului Gorj.

Echipamentul de neutralizare al deseurilor medicale utilizat nu genereaza niciun fel de emisii poluante, fiind de ultima generatie, in concordanta cu standardele Europene in vigoare.

Procesul de gestionare al deseurilor medicale porneste cu colectarea deseurilor medicale si transportul in siguranta al acestora catre zonele de neutralizare. Prin metodele de neutralizare, specifice fiecarui tip de deseu medical in parte, se asigura distrugerea completa si fara niciun risc asumat al acestor deseuri medicale periculoase, pentru a proteja mediul.

 colectare deseuri medicale stomatologice veterinare spitale

Procesul de precolectare al deseurilor medicale periculoase este cu siguranta mult mai important decat colectarea acestora, in sine. Trebuie sa stim foarte clar ce se incadreaza la deseuri medicale periculoase si la cele nepericuloase.

Este necesar ca deseurile medicale sa fie tratate foarte atent, pentru ca cel mai mic contact al acestora cu un deseu medical periculos sau cu o persoana cu o boala contagioasa o transforma in deseu periculos.

Printre aceste tipuri de deseuri nepericuloase se numara ambalaje, flacoane, resturi de hartie, resturi alimentare, recipienti din plastic sau sticla, toate care nu au intrat in niciun fel in contact cu sange sau alte fluide biologice ale pacientilor, cu pacientii contagiosi sau cu deseurile medicale periculoase.

Experienta indelungata si faptul ca ne mentinem la curent cu schimbarile care privesc colectarea, transportul si manipularea deseurilor periculoase si nepericuloase, ne pozitioneaza in topul companiilor din acest domeniu, intrucat serviciile pe care le oferim respecta norme si standarde internationale, un aspect absolut necesar practicii de gestionare a deseurilor.

Galerie foto