Colectare deseuri Medicale Galati

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Galati.


Descriere Colectare deseuri Medicale Galati

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Oferim servicii de calitate in domeniul colectarii, transportului, depozitarii, reciclarii si eliminarii deseurilor periculoase si nepericuloase generate din activitatea agentilor economici, unitatilor sanitare, institutiilor, etc. Oferim contracte de colaborare pe intreg teritoriul tarii de colectare transport sterilizare si incinerarea deseurilor.
  Cu ajutorul unui personal specializat in colectare, transportare si manipulare a deseurilor periculoase si nepericuloase catre locurile de depozitare special amenajate in acest scop, am dus la indeplinire cu succes proiectele contractate pe intreg teritoriul Romaniei, atat simple, usor de gestionat, cat si complexe din punct de vedere al procedurilor.

colectare deseuri medicale stomatologice veterinare spitale

  Recipientele pe care le utilizam sunt etanse si impermeabile, cu un sistem sigur de inchidere si inscriptionate adecvat, astfel incat este inlaturat riscul de contaminare a personalului care le manipuleaza sau a mediului inconjurator. Sacii galbeni din polietilena sunt marcati cu pictograma Pericol biologic, au o mare rezistenta mecanica si nu permit scurgerea de lichide. Transportul acestor deseuri pana la locul unde vor fi eliminate il executam respectand cu strictete normele de securitate, astfel incat atat personalul cat si populatia beneficiaza de protectie perfecta in timpul operatiilor de colectare deseuri infectioase.

  Deseurile infectioase sunt cele care au fost contaminate cu sange sau alte fluide biologice, precum si cu bacterii, virusuri, toxine sau paraziti. Gama de astfel de deseuri este destul de variata, insa echipele noastre sunt in masura sa le colecteze si sa le elimine, indiferent de natura lor. Prin urmare, preluam de la unitatile sanitare urmatoarele produse, pe care le eliminam ulterior:

  • Seringi si ace
  • Catetere
  • Recipiente pentru sange sau alte fluide
  • Perfuzoare, sonde
  • Manusi
  • Comprese, pansamente
  • Pungi pentru colectarea urinei
  • Membrane de dializa
  • Materiale de laborator folosite

Colectam deseuri medicale in Tecuci, Targu Bujor, Beresti precum si in restul judetului Galati.

Galerie foto