Colectare deseuri Medicale Dambovita

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Dambovita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Targoviste.


Descriere Colectare deseuri Medicale Dambovita

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Centru colectare deseuri medicale giurgiuIgiena Serv este autorizata de de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti sa colecteze si sa transporte deseuri periculoase si infectioase precum si deseuri nepericuloase in toata Romania.

  Recipientele pe care le utilizam sunt etanse si impermeabile, cu un sistem sigur de inchidere si inscriptionate adecvat, astfel incat este inlaturat riscul de contaminare a personalului care le manipuleaza sau a mediului inconjurator. Sacii galbeni din polietilena sunt marcati cu pictograma Pericol biologic, au o mare rezistenta mecanica si nu permit scurgerea de lichide.

  Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la Igiena Serv.
  Toate deseurile trebuie sa fie colectate separat, in functie de mai multe criterii. De asemenea, ne asiguram ca cele mai periculoase deseuri sunt corect depozitate si nu exista scurgeri sau alte accidente ce pot afecta mediul. Personalul poarta echipament profesional pentru siguranta personala, dar si experienta constituie un avantaj.
  Colectam deseuri medicale in Targoviste, Voinesti, Gaesti, Moreni, Pucioasa, Titu precum si in restul judetului Dambovita.

Servicii

  • Asiguram servicii de colectare tuturor unitatilor sanitare, fie ca e vorba de spitale, policlinici, cabinete medicale, saloane de infrumusetare sau laboratoare
  • deseuri infectioase, recipiente pentru sange sau alte fluide, transport si eliminarea lor finala, cu respectarea normelor si standardelor europene si a legislatiei romanesti referitoare la gestionarea deseurilor medicale.
  • Colectam deseuri ambalaje contaminate, deseuri infectioase, deseuri de laborator, deseuri din loturi de productie, medicamente expirate, ace, perfuzoare, sonde, seringi precum si toate deseurile specifice activitatilor medicale.
  • Oferim spitalelor si farmaciilor din Dambovita posibilitatea incheierii unui contract de colectare, transportare si incinerare a deseurilor provenite in urma activitatii lor.

 

Galerie foto