Colectare deseuri Medicale Covasna

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Covasna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Covasna.


Descriere Colectare deseuri Medicale Covasna

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Igiena Serv este autorizata pentru a colecta si transporta deseuri periculoase si infectioase de catre A.N.M. (Agentia Nationala de Mediu).

  Dispunem de toate conditiile necesare indeplinirii acestor proceduri conform reglementarilor in vigoare si utilizam pentru ambalare saci de culoare galbena, conform codului de culoare stabilit la nivel international, in care colectam materialul biopsic si organe de la sectiile de chirurgie si obstetrica sau de la laboratoare, tampoane, comprese si pansamente imbibate cu lichide biologice sau cu sange, recipiente si echipamente medicale de unica folosinta, precum si alte materiale de laborator. Seringile, acele, cateterele, perfuzoarele, lamele de bisturiu sau sticlaria, care au venit in contact cu lichide biologice sau sange, sunt ambalate si transportate in cutii cu pereti rigizi, astfel incat este eliminat riscul de contaminare sau ranire in timpul operatiilor de manipulare si transport.

colectare deseuri medicale stomatologice veterinare spitale

  Firma noastra ofera astfel de servicii tuturor unitatilor sanitare, fie ca e vorba de spitale, policlinici, cabinete medicale, saloane de infrumusetare sau laboratoare. Noi de ocupam astfel cu:

  • Colectarea
  • Manipularea
  • Transportul
  • Eliminarea totala a deseurilor infectioase

Produse si Servicii

Colectam deseuri medicale in Covasna, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc, Baraolt precum si in restul judetului Covasna. Colectam deseuri din cadrul cabinetelor de stomatologie: Amalgam, (Fixatori, Recipienti, Revelatori).

Oferim Spitalelor si Farmaciilor din Covasna posibilitatea incheierii unui contract de colectare, transportare si incinerare a deseurilor provenite in urma activitatii lor.

Deasemenea, colectam deseuri ambalaje contaminate, deseuri infectioase, deseuri de laborator, deseuri din loturi de productie, medicamente expirate, ace, seringi precum si toate deseurile specifice activitatilor medicale.

Deseurile medicale pot fi solide sau lichide. Deseurile infectioase includ sange, obiecte ascutite, stocuri microbiologice nedorite, bandaje si pansamente folosite, manusi aruncate, alte consumabile medicale care au fost in contact cu sange si fluide corporale aruncate precum si deseuri de laborator ce prezinta caracteristicile descrise mai sus.

In categoria deseurilor formate din obiecte ascutite contaminate sau nefolosite fac parte acele, bisturiuri, lantete si alte dispozitive capabile sa penetreze pielea.

Galerie foto