Colectare deseuri Medicale Constanta

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Constanta.


Descriere Colectare deseuri Medicale Constanta

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Oferim clientilor oportunitatea de a gasi intr-un singur loc toate serviciile esentiale pentru ordinea, curatenia si buna gospodarire a casei, cat si pentru siguranta si sanatatea persoanelor care locuiesc sau lucreaza in spatii rezidentiale sau comerciale.
  Igiena Serv detine autorizatii certificari si licente pentru colectarea, manipularea si transportul deseurilor periculoase si infectioase precum si deseurile nepericuloase in toata Romania.

colectare-deseuri-medicale-spitalicesti
  Deseurile infectioase sunt cele care au fost contaminate cu sange sau alte fluide biologice, precum si cu bacterii, virusuri, toxine sau paraziti. Gama de astfel de deseuri este destul de variata, insa echipele noastre sunt in masura sa le colecteze si sa le elimine, indiferent de natura lor.
  Industria farmaceutica si domeniul medical pentru oameni, dar si pentru animale, sunt medii de activitate care lasa foarte multe deseuri in urma, majoritatea dintre acestea fiind periculoase, colectarea acestora in mod corespunzator este obligatorie. Transportul catre locul de depozitare se face respectand normele aflate in vigoare, la fel si spatiul unde sunt acestea depozitate, este amenajat adecvat si autorizat.
  Cu ajutorul unui personal specializat in colectare, transportare si manipulare a deseurilor periculoase si nepericuloase catre locurile de depozitare special amenajate in acest scop, am dus la indeplinire cu succes proiectele contractate pe intreg teritoriul Romaniei, atat simple, usor de gestionat, cat si complexe din punct de vedere al procedurilor.
  Colectam deseuri medicale in Constanta, Medgidia, Mangalia, Agigea, Cernavoda, Techirghiol, Orsova, Eforie Nord si Eforie Sud precum si in restul judetului Constanta.

Servicii

  • Colectare deseuri medicale ConstantaColectam deseuri ambalaje contaminate, deseuri infectioase, deseuri de laborator, Comprese, pansamente, deseuri din loturi de productie, medicamente expirate, ace, manusi, seringi precum si toate deseurile specifice activitatilor medicale.
  • Oferim spitalelor si farmaciilor din Constanta posibilitatea incheierii unui contract de colectare, transportare si incinerare a deseurilor provenite in urma activitatii lor.
  • Deseurile infectioase includ sange, obiecte ascutite, stocuri microbiologice nedorite, bandaje si pansamente folosite, manusi aruncate, alte consumabile medicale care au fost in contact cu sange si fluide corporale aruncate precum si deseuri de laborator ce prezinta caracteristicile descrise mai sus.

Galerie foto