Colectare deseuri Medicale Cluj

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Cluj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Cluj-Napoca.


Descriere Colectare deseuri Medicale Cluj

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!!  

Igiena Serv detine autorizatii certificari si licente pentru colectarea, manipularea si transportul deseurilor periculoase si infectioase precum si deseurile nepericuloase in toata Romania.
  Cu ajutorul unui personal specializat in colectare, transportare si manipulare a deseurilor periculoase si nepericuloase catre locurile de depozitare special amenajate in acest scop, am dus la indeplinire cu succes proiectele contractate pe intreg teritoriul Romaniei, atat simple, usor de gestionat, cat si complexe din punct de vedere al procedurilor.
  Oferim contracte de colaborare si transport a deseurilor ambalate si a obiectelor ascutite provenite din activitatea cabinetelor stomatologice din Romania, asiguram intreg procesul de eliminare finala a acestora conform legislatiei in vigoare, asiguram aceste servicii la preturi negociabile.

  Oferim tuturor spitalelor si farmaciilor de pe teritoriul Romaniei posibilitatea de transport, colectare si incinerare a materialelor rezultate din activitatea zilnica, colectam deseurile de laborator, medicamente expirate, deseuri din loturi de productie, ambalaje contaminate, ace, seringi si multe altele.

colectare-deseuri-medicale-spitalicesti

  Oferim contracte de colaborare pe intreg teritoriul tarii, colectam toate tipurile de deseuri veterinare.
  Colectam deseuri medicale in Cluj Napoca, Dej, Suceagu, Campia Turzii, Gherla, Huedin, Turda precum si in restul judetului Cluj.
  Pentru colectarea, transportul si manipularea deseurilor periculoase si nepericuloase se utilizeaza saci de culoare galbena, conform codului de culoare stabilit la nivel international, in care colectam materialul biopsic si organe de la sectiile de chirurgie si obstetrica sau de la laboratoare, tampoane, comprese si pansamente imbibate cu lichide biologice sau cu sange, recipiente si echipamente medicale de unica folosinta, precum si alte materiale de laborator. Seringile, acele, cateterele, perfuzoarele, lamele de bisturiu sau sticlaria, care au venit in contact cu lichide biologice sau sange, sunt ambalate si transportate in cutii cu pereti rigizi, astfel incat este eliminat riscul de contaminare sau ranire in timpul operatiilor de manipulare si transport.

Servicii

Colectarea, manipularea, transportul, eliminarea totala a deseurilor infectioase

  • Seringi si ace
  • Catetere
  • Recipiente pentru sange sau alte fluide
  • Perfuzoare, sonde
  • Manusi
  • Comprese, pansamente
  • Pungi pentru colectarea urinei
  • Membrane de dializa
  • Materiale de laborator folosite

 

Galerie foto