Colectare deseuri Medicale Calarasi

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Calarasi.


Descriere Colectare deseuri Medicale Calarasi

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Igiena Serv va ofera siguranta maxima avand controlul deplin asupra infectiei pe parcursul proceselui de colectare a deseurilor medicale, fiind autorizata pentru a colecta si transporta deseuri periculoase si infectioase de catre A.N.M. (Agentia Nationala de Mediu).

  Colectam deseuri medicale in Calarasi, Oltenita, Budesti, Lehliu-Gara, Sapunari precum si in restul judetului Calarasi. Colectam deseuri din cadrul cabinetelor de stomatologie (Fixatori, Recipienti, Revelatori).

colectare-deseuri-medicale-spitalicesti

  Dispunem de toate conditiile necesare indeplinirii acestor proceduri conform reglementarilor in vigoare si utilizam pentru ambalare saci de culoare galbena, conform codului de culoare stabilit la nivel international, in care colectam materialul biopsic si organe de la sectiile de chirurgie si obstetrica sau de la laboratoare, tampoane, comprese si pansamente imbibate cu lichide biologice sau cu sange, recipiente si echipamente medicale de unica folosinta, precum si alte materiale de laborator. Seringile, acele, cateterele, perfuzoarele, lamele de bisturiu sau sticlaria, care au venit in contact cu lichide biologice sau sange, sunt ambalate si transportate in cutii cu pereti rigizi, astfel incat este eliminat riscul de contaminare sau ranire in timpul operatiilor de manipulare si transport.

Firma noastra ofera astfel de servicii tuturor unitatilor sanitare, fie ca e vorba de spitale, policlinici, cabinete medicale, saloane de infrumusetare sau laboratoare. Noi de ocupam astfel cu:

 • Colectarea
 • Manipularea
 • Transportul
 • Eliminarea totala a deseurilor infectioase

Deseurile infectioase sunt cele care au fost contaminate cu sange sau alte fluide biologice, precum si cu bacterii, virusuri, toxine sau paraziti. Gama de astfel de deseuri este destul de variata, insa echipele noastre sunt in masura sa le colecteze si sa le elimine, indiferent de natura lor. Prin urmare, preluam de la unitatile sanitare urmatoarele produse, pe care le eliminam ulterior:

 • Seringi si aceColectare Deseuri Medicale Calarasi
 • Catetere
 • Recipiente pentru sange sau alte fluide
 • Perfuzoare, sonde
 • Manusi
 • Comprese, pansamente
 • Pungi pentru colectarea urinei
 • Membrane de dializa
 • Materiale de laborator folosite

Produse si Servicii

Colectare Deseuri Medicale Calarasi

Colectam toate tipurile de deseuri, dupa cum urmeaza:

Deseuri din cabinete stomatologice: Oferim contracte de colaborare si transport a deseurilor ambalate si a obiectelor ascutite provenite din activitatea cabinetelor stomatologice din Romania, asiguram intreg procesul de eliminare finala a acestora conform legislatiei in vigoare, asiguram aceste servicii la preturi negociabile.

Deseuri farmaceutice si medicale: Oferim tuturor spitalelor si farmaciilor de pe teritoriul Romaniei posibilitatea de transport, colectare si incinerare a materialelor rezultate din activitatea zilnica, colectam deseurile de laborator, medicamente expirate, deseuri din loturi de productie, ambalaje contaminate, ace, seringi si multe altele.

Deseuri veterinare: Oferim contracte de colaborare pe intreg teritoriul tarii, colectam toate tipurile de deseuri rezultate din acest sector.

 

Galerie foto