Colectare deseuri Medicale Bucuresti

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Bucuresti.


Descriere Colectare deseuri Medicale Bucuresti

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Igiena Serv este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

  Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

  Igiena Serv este autorizata de de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti sa colecteze si sa transporte deseuri periculoase si infectioase precum si deseuri nepericuloase in toata Romania.

colectare-deseuri-medicale-spitalicesti

Centru colectare deseuri medicale BucurestiRecipientele pe care le utilizam sunt etanse si impermeabile, cu un sistem sigur de inchidere si inscriptionate adecvat, astfel incat este inlaturat riscul de contaminare a personalului care le manipuleaza sau a mediului inconjurator. Sacii galbeni din polietilena sunt marcati cu pictograma Pericol biologic, au o mare rezistenta mecanica si nu permit scurgerea de lichide.

Colectam deseuri medicale in toate sectoarele din Bucuresti precum si in tot restul judetului Ilfov. Firma noastra ofera astfel de servicii tuturor unitatilor sanitare, fie ca e vorba de spitale, policlinici, cabinete medicale, saloane de infrumusetare sau laboratoare.

Oferim Spitalelor si Farmaciilor din Bucuresti posibilitatea incheierii unui contract de colectare, transportare si incinerare a deseurilor provenite in urma activitatii lor.

Deasemenea, colectam deseuri ambalaje contaminate, deseuri infectioase, deseuri de laborator, deseuri din loturi de productie, medicamente expirate, ace, seringi, precum si toate deseurile specifice activitatilor medicale.

Deseurile medicale pot fi solide sau lichide. Deseurile infectioase includ sange, obiecte ascutite, stocuri microbiologice nedorite, bandaje si pansamente folosite, manusi aruncate, alte consumabile medicale care au fost in contact cu sange si fluide corporale aruncate precum si deseuri de laborator ce prezinta caracteristicile descrise mai sus.

In categoria deseurilor formate din obiecte ascutite contaminate sau nefolosite fac parte acele, bisturiuri, lantete si alte dispozitive capabile sa penetreze pielea.

Servicii

  Asiguram servicii de colectare deseuri infectioase, transport si eliminarea lor finala, cu respectarea normelor si standardelor europene si a legislatiei romanesti referitoare la gestionarea deseurilor medicale.
  Preluam de la unitatile sanitare urmatoarele deseuri, pe care le eliminam ulterior:Colectare deseuri medicale Bucuresti

  • Seringi si ace
  • Catetere
  • Recipiente pentru sange sau alte fluide
  • Perfuzoare, sonde
  • Manusi
  • Comprese, pansamente
  • Pungi pentru colectarea urinei
  • Membrane de dializa
  • Materiale de laborator folosite, etc.

Galerie foto