Colectare deseuri Medicale Botosani

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Botosani.


Descriere Colectare deseuri Medicale Botosani

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Colectare Deseuri Medicale Botosani

Societatea detine autorizatii certificari si licente pentru colectarea, manipularea si transportul deseurilor periculoase si infectioase precum si deseurile nepericuloase in toata Romania.
  Folosim echipamente utilitare cu compartimente special amenajate pentru ca deseurile sa poata fi transportate separat, astfel incat cele patru tipuri de categorii sa nu se amestece, caz in care ar putea fi depreciate. Efortul nostru, al tuturor, conteaza foarte mult in imbunatatirea calitatii vietii, putand ajuta natura sa ramana nealterata, iar mediul in care traim sa fie unul sanatos.

colectare-deseuri-medicale-spitalicesti
  Oferim servicii de calitate in domeniul colectarii, transportului, depozitarii, reciclarii si eliminarii deseurilor periculoase si nepericuloase generate din activitatea agentilor economici, unitatilor sanitare, institutiilor, etc. Oferim contracte de colaborare pe intreg teritoriul tarii de colectare transport sterilizare si incinerarea deseurilor.

  Colectam deseuri medicale in Dorohoi, Bucecea, Flamanzi, Saveni, Stefanesti precum si in restul judetului Botosani.
  Asiguram servicii de colectare deseuri infectioase, transport si eliminarea lor finala, cu respectarea normelor si standardelor europene si a legislatiei romanesti referitoare la gestionarea deseurilor medicale.

Produse si Servicii

  • Asiguram servicii de colectare tuturor unitatilor sanitare, fie ca e vorba de spitale, policlinici, cabinete medicale, saloane de infrumusetare sau laboratoare
  • deseuri infectioase, recipiente pentru sange sau alte fluide, transport si eliminarea lor finala, cu respectarea normelor si standardelor europene si a legislatiei romanesti referitoare la gestionarea deseurilor medicale.
  • Colectam deseuri ambalaje contaminate, deseuri infectioase, deseuri de laborator, deseuri din loturi de productie, medicamente expirate, ace, perfuzoare, sonde, seringi precum si toate deseurile specifice activitatilor medicale.
  • Oferim spitalelor si farmaciilor din Botosani posibilitatea incheierii unui contract de colectare, transportare si incinerare a deseurilor provenite in urma activitatii lor.

Galerie foto