Colectare deseuri Medicale Bistrita Nasaud

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Bistrita Nasaud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Bistrita.


Descriere Colectare deseuri Medicale Bistrita Nasaud

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Colectare Deseuri Medicale Bistrita

Compania Igiena Serv este furnizor de servicii in domeniul management-ului deseurilor periculoase. Igiena Serv este autorizata de de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti sa colecteze si sa transporte deseuri periculoase si infectioase precum si deseuri nepericuloase in toata Romania.

  Igiena Serv va ofera siguranta maxima avand controlul deplin asupra infectiei pe parcursul proceselui de colectare a deseurilor medicale. 

  Oferim Spitalelor si Farmaciilor din Bistrita posibilitatea incheierii unui contract de colectare, transportare si incinerare a deseurilor provenite in urma activitatii lor.

  Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la Igiena Serv.
  Toate deseurile trebuie sa fie colectate separat, in functie de mai multe criterii. De asemenea, ne asiguram ca cele mai periculoase deseuri sunt corect depozitate si nu exista scurgeri sau alte accidente ce pot afecta mediul. Personalul poarta echipament profesional pentru siguranta personala, dar si experienta constituie un avantaj.

colectare deseuri medicale stomatologice veterinare spitale

Deasemenea, colectam deseuri ambalaje contaminate, deseuri infectioase, deseuri de laborator, deseuri din loturi de productie, medicamente expirate, ace, seringi precum si toate deseurile specifice activitatilor medicale.

Deseurile medicale pot fi solide sau lichide. Deseurile infectioase includ sange, obiecte ascutite, stocuri microbiologice nedorite, bandaje si pansamente folosite, manusi aruncate, alte consumabile medicale care au fost in contact cu sange si fluide corporale aruncate precum si deseuri de laborator ce prezinta caracteristicile descrise mai sus.

In categoria deseurilor formate din obiecte ascutite contaminate sau nefolosite fac parte acele, bisturiuri, lantete si alte dispozitive capabile sa penetreze pielea.

Produse si Servicii

  Colectam deseuri medicale in Bistrita, Beclean, Nasaud, Sangeorz-Bai precum si in restul judetului Bistrita-Nasaud. Colectam deseuri din cadrul cabinetelor de stomatologie: Amalgam, (Fixatori, Recipienti, Revelatori).
  Asiguram servicii de colectare deseuri infectioase, transport si eliminarea lor finala, cu respectarea normelor si standardelor europene si a legislatiei romanesti referitoare la gestionarea deseurilor medicale.

  • Spitale si policlinici
  • Laboratoare de analize
  • Centre de ingrijire pentru copii sau varstnici
  • Cabinete medicina de familie
  • Cabinete medicale specializate
  • Cabinete stomatologice
  • Farmacii si depozite de medicamente
  • Cabinete si farmacii veterinare
  • Saloane de tatuaj si de infrumusetare
  • Centre de terapie alternativa

Galerie foto