Colectare deseuri Medicale Bihor

ECOLECT SERV SRL

Colectare deseuri Medicale Bihor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ECOLECT SERV SRL - Colectare Deseuri Oradea.


Descriere Colectare deseuri Medicale Bihor

  Ecolect Serv SRL este o companie infiintata in anul 2014 cu sediul in Timisoara, avand ca principal obiect de activitate: colectarea, transportul, tratarea eliminarea deseurilor periculoase si nepericuloase, avand ca obiective cresterea calitatii serviciilor si eficientizarea lor, dezvoltarea durabia a serviciilor, protejarea mediului inconjurator si implementarea unor proiecte de recuperare si reciclare a materialelor.
  Seriozitatea si profesionalismul au facut ca Ecolect Serv SRL sa devina un partener de incredere pe piata deseurilor. Suntem specializati in colectarea, transportul, tratarea si eliminarea deseurilor periculoase.
  Misiunea noastra este aceea de a contribui zilnic la protejarea mediului inconjurator, insa impreuna trebuie sa ajutam la diminuarea emisilor de gaze cu efect "tip sera" si sa prevenim schimbarile climatice la nivel global. Acestea sunt in special cauzate de faptul ca o mare parte din energia folosita in procesele industriale, transport implica arderea de combustibili poluanti precum benzina, motorina si carbuni.
  Deseurile sunt compuse din materiale, care se pot recicla si reutilizata ca materii prime. S-ar putea economisi atat de multe resurse naturale si o multime de energie necesara pentru a produce noi materii prime.
  Ne adresam tuturor clientilor care au nevoie de serviciile noastre in special din domeniul medical, farmaceutic, veterinar, rafinarii, industria agricola , industria de automotive, industria textila, industria de incaltaminte, industria chimica.

 

Produse si Servicii

Colectare deseuri medicale
Oferim servicii de colectare, transport si eliminare deseuri medicale

  • Clinici: deseuri infectioase, intepatoare, taietoare, anatomo-patologice, lichide si solide periculoase, ambalaj contaminat, etc.
  • Spitale: deseuri infectioase, intepatoare, taietoare, anatomo-patologice, lichide si solide periculoase, ambalaj contaminat, etc.
  • Cabinete stomatologice: deseuri infectioase, intepatoare, taietoare, anatomo-patologice, lichide si solide periculoase, ambalaj contaminat, etc.
  • Cabinete medici de familie: deseuri infectioase, intepatoare-taietoare, ambalaj contaminat, recipiente contaminate si folosite, produse expirate, etc.
  • Cabinete de specialitate: deseuri infectioase, intepatoare-taietoare, ambalaj contaminat, recipiente contaminate.
  • Centre transfuzii: deseuri infectioase, intepatoare, ambalaj contaminat, recipiente contaminate si folosite, perfuzi cu sange, branule, pungi cu sange, anatomo-patologice, etc.
  • Laboratoare analize: deseuri infectioase, intepatoare si taietoare, ambalaj contaminat, chimicale, lichide si solide periculoase, etc.

  Logistica Ecolect acopera raza judetelor Timis, Arad, Bihor si Caras-Severin.

  Va punem la dispozitie toata gama de recipiente si ambalaje pentru deseurile generate de compania dumneavoastra.

  Eliminarea finala a acestor deseuri periculoase se asigura in baza contractului incheiat cu operatorul autorizat, respectand toate normele in vigoare pentru protectia mediului. Procedura de eliminare finala a acestor deseuri periculoase poate fi dupa caz :

  • incinerare
  • tratare termica.
  • neutralizare 

Galerie foto