Colectare deseuri Medicale Bacau

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Bacau.


Descriere Colectare deseuri Medicale Bacau

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Cu o experienta de peste 15 ani, Igiena Serv colecteaza si transporta deseurile periculoase si infectioase precum si deseurile nepericuloase in toata Romania. Societatea detine autorizatii certificari si licente pentru toate categoriile de servicii pe care le punem la dispozitia dumneavoastra. Igiena Serv este autorizata de de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti sa colecteze si sa transporte deseuri periculoase si infectioase precum si deseuri nepericuloase in toata Romania. Igiena Serv va ofera siguranta maxima avand controlul deplin asupra infectiei pe parcursul proceselui de colectare a deseurilor medicale.

colectare-deseuri-medicale-spitalicesti

  Experienta indelungata si faptul ca ne mentinem la curent cu schimbarile care privesc colectarea, transportul si manipularea deseurilor periculoase si nepericuloase, ne pozitioneaza in topul companiilor din acest domeniu, intrucat serviciile pe care le oferim respecta norme si standarde internationale, un aspect absolut necesar practicii de gestionare a deseurilor.

Oferim clientilor oportunitatea de a gasi intr-un singur loc toate serviciile esentiale pentru ordinea, curatenia si buna gospodarire a casei, cat si pentru siguranta si sanatatea persoanelor care locuiesc sau lucreaza in spatii rezidentiale sau comerciale.
Igiena Serv detine autorizatii certificari si licente pentru colectarea, manipularea si transportul deseurilor periculoase si infectioase precum si deseurile nepericuloase in toata Romania.

Oferim contracte de colaborare si transport a deseurilor ambalate si a obiectelor ascutite provenite din activitatea cabinetelor stomatologice din Romania, asiguram intreg procesul de eliminare finala a acestora conform legislatiei in vigoare, asiguram aceste servicii la preturi negociabile.

Oferim tuturor spitalelor si farmaciilor de pe teritoriul Romaniei posibilitatea de transport, colectare si incinerare a materialelor rezultate din activitatea zilnica, colectam deseurile de laborator, medicamente expirate, deseuri din loturi de productie, ambalaje contaminate, ace, seringi si multe altele.

Oferim contracte de colaborare pe intreg teritoriul tarii, colectam toate tipurile de deseuri veterinare.
Colectam deseuri medicale in Onesti, Moinesti, Buhusi, Comanesti, Darmanesti, Targu Ocna, Slanic Moldova precum si in restul judetului Bacau.

Produse si Servicii

Oferim servicii tuturor unitatilor sanitare, fie ca e vorba de spitale, policlinici, cabinete medicale, saloane de infrumusetare sau laboratoare. Noi de ocupam astfel cu:Colectare Deseuri Medicale Bacau

 • Colectarea
 • Manipularea
 • Transportul
 • Eliminarea totala a deseurilor infectioase

Colectam deseuri medicale

 • Seringi si ace
 • Catetere
 • Recipiente pentru sange sau alte fluide
 • Perfuzoare, sonde
 • Manusi
 • Comprese, pansamente
 • Pungi pentru colectarea urinei
 • Membrane de dializa
 • Materiale de laborator folosite, etc.

Galerie foto