Colectare deseuri Medicale Arges

Igiena Serv

Colectare deseuri Medicale Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Colectare Deseuri Pitesti.


Descriere Colectare deseuri Medicale Arges

colectare deseuri bucuresti ilfov

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!! 

Activitatea companiei Igiena Serv incepe in anul 1999 prin formarea unei echipe de specialisti in domenii complementare salubritatii, cu scopul de a dezvolta programe complete si solutii eficiente de igienizare, salubrizare si curatenie, servicii utile pentru sanatatea clientilor si pentru mediul inconjurator.

  Igiena Serv este autorizata de de catre ANM (Agentia Nationala de Mediu), Ministerul Sanatatii si Primaria Municipiului Bucuresti sa colecteze si sa transporte deseuri periculoase si infectioase precum si deseuri nepericuloase in toata Romania.

colectare-deseuri-medicale-spitalicesti

  Igiena Serv va ofera siguranta maxima avand controlul deplin asupra infectiei pe parcursul proceselui de colectare a deseurilor medicale

  Cu ajutorul unui personal specializat in colectare, transportare si manipulare a deseurilor periculoase si nepericuloase catre locurile de depozitare special amenajate in acest scop, am dus la indeplinire cu succes proiectele contractate pe intreg teritoriul Romaniei, atat simple, usor de gestionat, cat si complexe din punct de vedere al procedurilor.
  Experienta indelungata si faptul ca ne mentinem la curent cu schimbarile care privesc colectarea, transportul si manipularea deseurilor periculoase si nepericuloase, ne pozitioneaza in topul companiilor din acest domeniu, intrucat serviciile pe care le oferim respecta norme si standarde internationale, un aspect absolut necesar practicii de gestionare a deseurilor.

Colectare deseuri medicale Arges

Deseuri din cabinete stomatologice: Oferim contracte de colaborare si transport a deseurilor ambalate si a obiectelor ascutite provenite din activitatea cabinetelor stomatologice din Romania, asiguram intreg procesul de eliminare finala a acestora conform legislatiei in vigoare, asiguram aceste servicii la preturi negociabile.

Deseuri farmaceutice si medicale: Oferim tuturor spitalelor si farmaciilor de pe teritoriul Romaniei posibilitatea de transport, colectare si incinerare a materialelor rezultate din activitatea zilnica, colectam deseurile de laborator, medicamente expirate, deseuri din loturi de productie, ambalaje contaminate, ace, seringi si multe altele.

Deseuri veterinare: Oferim contracte de colaborare pe intreg teritoriul tarii, colectam toate tipurile de deseuri rezultate din acest sector.

Servicii

  • Colectam deseuri medicale in Pitesti, Costesti, Leordeni, Valea Iasului precum si in restul judetului Arges. Colectam deseuri din cadrul cabinetelor de stomatologie: Amalgam, (Fixatori, Recipienti, Revelatori).
  • Oferim Spitalelor si Farmaciilor din Arges posibilitatea incheierii unui contract de colectare, transportare si incinerare a deseurilor provenite in urma activitatii lor.
  • Deasemenea, colectam deseuri ambalaje contaminate, deseuri infectioase, deseuri de laborator, deseuri din loturi de productie, medicamente expirate, ace, seringi precum si toate deseurile specifice activitatilor medicale.
  • Deseurile medicale pot fi solide sau lichide. Deseurile infectioase includ sange, obiecte ascutite, stocuri microbiologice nedorite, bandaje si pansamente folosite, manusi aruncate, alte consumabile medicale care au fost in contact cu sange si fluide corporale aruncate precum si deseuri de laborator ce prezinta caracteristicile descrise mai sus.
  • In categoria deseurilor formate din obiecte ascutite contaminate sau nefolosite fac parte acele, bisturiuri, lantete si alte dispozitive capabile sa penetreze pielea.

 Galerie foto