Colectare deseuri Lemn Ilfov

PROFI-SES RECICLARE SRL

Colectare deseuri Lemn Ilfov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PROFI-SES RECICLARE SRL - Colectare Deseuri Stefanestii de Jos.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Lemn Ilfov
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Lemn Ilfov

PROFI-SES RECICLARE SRL
Colectare deseuri din lemn
Colectare deseuri chimice-periculoase
0737.412.840

  PROFI-SES RECICLARE SRL este specializata colectarea si reciclarea deseurilor din lemn, lazi, paleti, deseurilor periculoase si nepericuloase de la persoane juridice si fizice.
  Colectarea si transportul deseurilor se realizeaza cu mijloace de transport specializate, autorizate, cu respectarea stricta a normelor de igiena si securitate.

  Angajatii nostri sunt instruiti in prealabil pentru o manipulare corecta a recipientelor, iar transportul este efectuat pe rutele aprobate. De relatia cu societatile de valorificare si eliminare ne ocupam noi, astfel incat dumneavoastra sa nu aveti alte griji inafara de stocarea deseurilor in mod corespunzator.

  Suntem autorizati de Agentia de Protectia Mediului si detinem o baza logistica bogata, in conformitate cu toate normele europene de mediu si siguranta. Atat recipientele pentru stocare si colectare, cat si autovehiculele din dotare respecta reglementarile actuale.

  Prin apelarea la serviciile de colectare a deseurilor contribuiti la un mediu mai curat, compania noastra ofera argumente puternice care ii determina pe clienti sa ne aleaga si sa continue colaborari de lunga durata. Echipa noastra este formata din profesionisti, care isi respecta termenele si lucreaza corect. Demonstram intotdeauna un grad inalt de flexibilitate, pentru a ne asigura ca si pe termen lung, colaborarile cu clientii nostri vor fi la fel de avantajoase. Tot din acest motiv practicam si oferte rentabile pentru societati.

Produse si Servicii

Colectare, transport, eliminare deseuri

Colectare deseuri din lemn

  • ladite, paleti, cutii

Colectare deseuri chimice periculoase

  Societatea noastra este specializata in colectarea deseurilor periculoase si nepericuloase. In activitatea noastra colectam toate tipurile de uleiuri uzate (sintetice, vegetale si minerale), deseuri petroliere, emulsii, materiale plastice si metale feroase si neferoase, precum si filtre de ulei uzate, anvelope si acumulatori. Prin colaborarea cu centre de regenerare, tratare si valorificare a deseurilor, contribuim la reciclarea acestora si pastrarea calitatii mediului inconjurator.

  • COLECTARE ULEIURI UZATE
  • COLECTARE DESEURI PETROLIERE
  • COLECTARE DESEURI PERICULOASE SI NEPERICULOASE
  • LUCRARI DE ECOLOGIZARE
  • MANAGEMENTUL DESEURILOR
  • VANZARE COMBUSTIBIL

 

Galerie foto