Colectare deseuri Lemn Cluj

DIREN EXIM SRL

Colectare deseuri Lemn Cluj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DIREN EXIM SRL - Colectare Deseuri Cluj-Napoca.


Descriere Colectare deseuri Lemn Cluj

SC DIREN EXIM SRL
Colectare Deseuri Lemn Cluj
0743.555-707

Centre de colectare DIREN EXIM Cluj-Napoca

DEPOZIT PRINCIPAL - Colectare si reciclare

Hala 6, Strada Oașului 293, Cluj-Napoca

Program
Luni-Vineri: 07.00 – 15.00

Colectare selectiva

Calea Baciului 25, Cluj-Napoca

Program:
Luni-Vineri: 07.00 – 15.00
Sambata: 08.00 – 12.00

Colectare selectiva

Strada Salcâmului 5-7, Cluj-Napoca

Program:
Luni-Vineri: 07.00 – 15.00
Sambata: 08.00 – 12.00

Protectia datelor cu caracter personal – GDPR

Incepand cu data de 25 mai 2018, a intrat in vigoare si se aplica direct in toate statele membre ale Uniunii Europene Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, cunoscut si ca GDPR (General Data Protection Regulation).

Regulamentul (UE) 679/2016, in conformitate cu dispozitiile art. 2 alin. (1) din acesta, se aplica prelucrarii datelor cu caracter personal, efectuata total sau partial prin mijloace automatizate, precum si prelucrarii prin alte mijloace decat cele automatizate a datelor cu caracter personal care fac parte dintr-un sistem de evidenta a datelor sau care sunt destinate sa faca parte dintr-un sistem de evidenta a datelor.

In calitatea sa de operator de date cu caracter personal, SC DIREN EXIM SRL respecta dispozitiile legale privitoare la protectia datelor cu caracter personal si pune in aplicare masuri tehnice si organizatorice de protejare a tuturor operatiunilor care privesc in mod direct sau indirect datele cu caracter personal si care previn prelucrarile neautorizate sau ilegale, precum si pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.

Despre Noi

deseuri lemn clujDiren Exim este autorizata pentru colectarea, transportul si valorificarea materialelor reciclabile de diferite compozitii si dimensiuni. Activam pe toata raza judetului Cluj si colectam deseurile de la persoane fizice si juridice. Scopul principal al societatii noastre este de a colecta si prelucra eficient deseurile in vederea protejarii mediului.

Transportul si manipularea deseurilor reciclabile sunt asigurate cu promptitudine si seriozitate de catre societatea noastra. 

 • paleti, europaleti
 • scandura
 • rumegus
 • lazi, cutii din lemn etc.

Reciclarea lemnului si a fibrelor de lemn reprezinta un supliment valid la exploatarea forestiera. Materialele reciclate sunt utilizate din ce in ce mai mult pentru productia atat a hartiei, cat si a produselor din lemn. Lemnul este regenerabil, poate fi refolosit si reciclat in anumite aplicatii si este biodegradabil in altele, fiind utilizat sub diferite forme in productia unei game largi de produse, precum si ca sursa de energie. 

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la firma noastra.

Colectare, transport, reciclare deseuri si materiale lemnoase

 • de la exploatarile forestiere: scoarta, pluta, rumegus, lemn subtire (marunt);
 • din industria de prelucrare a lemnului (debitare, tamplarie, fabrici de mobila, parchet): aschii, rumetus, resturi scandura;
 • rebuturi: lemn de santier, traverse de cale ferata, paleti, lemn de cofraj etc
 • lemn in stare naturala - coaja, rumegus de tater
 • reziduuri de lemn - rezultate din tamplarie, constructii, talas de rindeluire
 • lemn uzat - trinzi, ferestre, paleti lemn tratat – traverse de cale ferata, PVC, paleti uzati
 • deseuri provenite din exploatari forestiere, deseuri de la conservarea lemnului, deseuri de la procesarea lemnuluisi producerea placilor si mobilei, deseuri de la prelucrarea lemnului si producerea placilor si mobilei, pastei de hartiei, hartiei si cartonului
 • coaja, rumegusul, talasul, aschiile, marginile si altele asemenea, rezultate in urma exploatarii si/sau prelucrarii lemnului
 • materialele lemnoase depozitate pe terenuri sau spatii care nu sunt destinate acestui scop: albii si maluri de ape, terenuri aferente instalatiilor de scos apropiat si transport si alte asemenea terenuri

Galerie foto