Colectare deseuri Lemn Cluj

Reciclare Lemn Cluj - SC DIREN EXIM SRL

Colectare deseuri Lemn Cluj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reciclare Lemn Cluj - SC DIREN EXIM SRL - Colectare Deseuri Cluj Napoca.


Descriere Colectare deseuri Lemn Cluj

Reciclare lemn - colectare, valorificare si vanzare

Colectare Deseuri Lemn Cluj

Acest serviciu pentru societatile interesate  inseamna o economisire a banilor, a spatiului blocat si a resurselor.

Ne dorim ca prin serviciile noastre sa contribuim la eliminarea risipei de lemn rezultata din industria lemnului si totodata protejarea mediului inconjurator.

Colectarea paletilor uzati si a deseurilor din lemn se realizeaza conform cerintelor legislatiei de mediu.

Colectam toate deseurile din lemn!

"Nu lasati ca materialele reciclabile sa ajunga la rampele de gunoi si sa se amestece cu gunoaiele menajere! Ele pot fi transformate in materii prime ieftine sau in energie"

Despre noi

  DIREN EXIM, societate cu sediul central in Cluj - Napoca, are ca domeniu de activitate colectarea si reciclarea deseurilor din lemn, de hartie, ambalaje, carton, maculatura, folie, PETuri, alte deseuri de mase plastice, deseuri feroase si neferoase, acumulatori uzati, deseuri electronice si electrocasnice de la persoane juridice si fizice. Colectarea se face prin puncte de colectare sau, de la o anumita cantitate in sus, de la sediul clientilor. Deseurile reciclabile se colecteaza selectat pe sortimente si culori.
Avem conditii sa reciclam si alte tipuri de ambalaje sau materiale reciclabile, in functie de cererea de pe piata romaneasca sau europeana.

De ce sa reciclam

Angajatii dumneavoastra pregatesc in fiecare zi rapoarte si dosare, veritabile brosuri tiparite nu intr-o tipografie traditionala, ci cu ajutorul imprimantei. Dupa ce aceste documente si-au indeplinit misiunea, ele ajung, in cel mai fericit caz, in arhive, mai mult sau mai putin secrete, in functie de informatiile continute. In 85% din cazuri, spun specialistii, munca noastra pe... hartie ajunge in topul de ciorne sau intr-un spatiu neamenajat special, dar cunoscut de toti ca fiind locul unde se arunca hartia folosita. De aici si pana la pubela nu mai e decat un pas, iar dumneavoastra ati ramas doar cu cheltuiala initiala, cand ati achizitionat zecile de cutii cu hartie de copiator. Situatia se repeta si in cazul ambalajelor din hartie sau a cartoanelor folosite in activitatea de zi cu zi (impachetare, coletarie). Alti bani aruncati pe fereastra, cand, cu un efort minim, puteti recupera o parte din ei. E adevarat, nu e vorba de sume imense, luate individual, dar, adunate reprezinta mici averi!

Strategia de reducere a costurilor

Niciodata nu a fost mai simplu! Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa stabiliti o regula interna prin care toti angajatii sa fie obligati sa depuna hartia intr-un loc dedicat. Incheiati apoi un acord cu o firma ce preia maculatura sau desemnati un om care sa se ocupe de acest lucru si gata, impuscati doi iepuri dintr-o lovitura:

  • recuperati o parte din banii investiti in hartie, cartoane si ambalaje,
  • contribuiti la pastrarea echilibrului in natura, stiind ca fiecare tona de hartie reciclata salveaza 17 copaci maturi.

" Multi cred ca este un efort sa fii eco... de fapt este vorba de un gest facut altfel. In loc sa arunci, reciclezi. In loc sa cumperi hartie din pulpa virgina, cumperi hartie reciclata. Sa utilizezi hartie reciclata este un semn de respect pentru copiii tai. Faptul ca se vor taia mai putini copaci si in plus se utilizeaza o resursa care altfel ajunge gunoi, ne da o sansa sa avem aerul, apa si mediul mai putin poluate."

 

Galerie foto