Colectare deseuri Lemn Bucuresti

EUROTERRA PROMPT SRL

Colectare deseuri Lemn Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre EUROTERRA PROMPT SRL - Colectare Deseuri Bucuresti.


Descriere Colectare deseuri Lemn Bucuresti

EUROTERRA PROMPT SRL
Colectare deseuri lemn | Producator Paleti Bucuresti - Ilfov
0745.217.659 / 0314.265.534

Despre Noi

  colectare paleti lemn bucurestiSocietatea comerciala EUROTERRA PROMPT SRL este o societate specializata in colectarea deseurilor de ambalaje reutilizabile - paleti de lemn.

Detinem autorizatie de mediu, certificari ISO 9008:2008 si ISO 14001:2004, suntem licentiati conform normelor UIC- Kodex 435-2/EUR-1, UIC-Kodex 435-4 si venim in sprijinul dumneavoastra, pentru colectarea deseurilor nepericuloase (in principal deseuri din material lemnos provenite din paleti si nu numai), in conformitate cu legislatia actuala.

Colectarea se face cu mijloace de transport proprii, din orice depozit, dupa programul indicat de fiecare client. Toti paletii colectati sunt triati de personal calificat, pe categorii si grade de uzura. Paletii buni sunt stocati pe dimensiuni si referinte, iar cei deteriorati sunt reparati in atelier in vederea reconditionarii. 

producator paleti balotesti

Compania noastra executa repararea paletilor deteriorati, in atelierul propriu, cu utilaje specifice acestei activitati, utilizand materiale si piese originale. Dupa aceasta operatiune ei vor fi repusi in circuitul economic. 

Livrarea se face de asemenea cu mijloace proprii si/sau cu cele ale clientului, produsele ajungand in cel mai scurt timp in depozitul clientului, fiind gata de reintrarea in circuitul economic.

paleti balotesti

 colectare paleti lemn bucurestiReciclarea lemnului si a fibrelor de lemn reprezinta un supliment valid la exploatarea forestiera. Materialele reciclate sunt utilizate din ce in ce mai mult pentru productia atat a hartiei, cat si a produselor din lemn. 

  Lemnul si fibrele recuperate provin din materiale de constructii, paleti, hartie si carton. Cu toate acestea, in cazul hartiei, exista limite in ceea ce priveste reciclarea acesteia deoarece, cu fiecare ciclu, fibra isi pierde unele din caracteristicile sale importante. 
  Prin urmare, fibrele virgine raman principala materie prima pentru produsele pe baza de lemn. Mai mult, in cazul reutilizarii lemnului si al utilizarii acestuia pentru ambalarea alimentelor sau a bauturilor, se aplica criterii de sanatate si siguranta.

Puncte de lucru
Punct de lucru Balotesti, Ilfov:
In incinta Institutului de Cercetare – Dezvoltare pentru Cresterea Bovinelor Balotesti (ICDCB Balotesti)
Comuna Balotesti, Sat Petresti
Soseaua Bucuresti – Ploiesti, km 21, jud Ilfov

Punct de lucru Bobohalma, Mures:
Com. Bobohalma, jud. Mures
(la 10 km de Iernut , directia Tarnaveni)

Adresa punct de lucru Lugoj, Timis:
Str. Timisorii, nr. 151

Produse si Servicii

  • Paleti EURO cal. I si II
  • Paleti TIP EURO
  • Paleti NON EURO 1200x800, 1000x1000, 1000x1200
  • Jumatati de paleti 600x800, 600x400
  • Capace non 1200x800
  • Paleti la comanda cu specificatia tehnica a clientului
  • Asiguram logistica si recuperare paleti in numele companiilor, din locatiile unde acestea au livrat marfa
  • Recuperare paleti si deseuri provenite din paleti
  • Reparatii paleti si in locatia clientului

Galerie foto