Colectare deseuri Lemn Bucuresti

Colectare Deseuri Lemn Bucuresti

Colectare deseuri Lemn Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri Lemn Bucuresti - Colectare Deseuri Bucuresti.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Lemn Bucuresti
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Lemn Bucuresti


Colectare deseuri lemn | Producator Paleti Bucuresti - Ilfov

Despre Noi

 

Colectarea se face cu mijloace de transport proprii, din orice depozit, dupa programul indicat de fiecare client. Toti paletii colectati sunt triati de personal calificat, pe categorii si grade de uzura. Paletii buni sunt stocati pe dimensiuni si referinte, iar cei deteriorati sunt reparati in atelier in vederea reconditionarii.

Compania noastra executa repararea paletilor deteriorati, in atelierul propriu, cu utilaje specifice acestei activitati, utilizand materiale si piese originale. Dupa aceasta operatiune ei vor fi repusi in circuitul economic. 

Livrarea se face de asemenea cu mijloace proprii si/sau cu cele ale clientului, produsele ajungand in cel mai scurt timp in depozitul clientului, fiind gata de reintrarea in circuitul economic.

 Reciclarea lemnului si a fibrelor de lemn reprezinta un supliment valid la exploatarea forestiera. Materialele reciclate sunt utilizate din ce in ce mai mult pentru productia atat a hartiei, cat si a produselor din lemn. 

  Lemnul si fibrele recuperate provin din materiale de constructii, paleti, hartie si carton. Cu toate acestea, in cazul hartiei, exista limite in ceea ce priveste reciclarea acesteia deoarece, cu fiecare ciclu, fibra isi pierde unele din caracteristicile sale importante. 
  Prin urmare, fibrele virgine raman principala materie prima pentru produsele pe baza de lemn. Mai mult, in cazul reutilizarii lemnului si al utilizarii acestuia pentru ambalarea alimentelor sau a bauturilor, se aplica criterii de sanatate si siguranta.

 

Produse si Servicii

  • Paleti EURO cal. I si II
  • Paleti TIP EURO
  • Paleti NON EURO 1200x800, 1000x1000, 1000x1200
  • Jumatati de paleti 600x800, 600x400
  • Capace non 1200x800
  • Paleti la comanda cu specificatia tehnica a clientului
  • Recuperare paleti si deseuri provenite din paleti
  • Reparatii paleti si in locatia clientului

Galerie foto