Colectare deseuri Lemn Bacau

SC BAMIROM GRUP SRL

Colectare deseuri Lemn Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC BAMIROM GRUP SRL - Colectare Deseuri Bacau.


Descriere Colectare deseuri Lemn Bacau

SC BAMIROM GRUP SRL
Colectare deseuri lemnoase Bacau
0761.782.686 / 0766.253.591

Despre Noi

colectare paleti bacauSC BAMIROM GRUP SRL este autorizata pentru colectarea si manipularea deseurilor si materialelor lemnoase pe raza judetului Bacau. Transportul deseurilor din lemn se realizeaza cu autoplatforme moderne care respecta normele de igiena si siguranta pe drumurile publice. Scopul principal al societatii noastre este de a colecta si prelucra eficient deseurile in vederea protejarii mediului.

Transportul si manipularea deseurilor reciclabile sunt asigurate cu promptitudine si seriozitate de catre societatea noastra. 

 • paleti, europaleti
 • scandura
 • rumegus
 • lazi, cutii din lemn etc.

Lemnul este un material excelent din punct de vedere functional, ecolotic si estetic. Este regenerabil, poate fi refolosit si reciclat in anumite aplicatii si este biodetradabil in altele, fiind utilizat sub diferite forme in productia unei tame larti de produse, precum si ca sursa de energie. Poate fi folosit ca si combustibil in stare bruta sau conditionata (tranule sau brichete) in industrie pentru propriile nevoi energetice, dar si in cladiri pentru incalzire.

colectare lemn paleti bacau

reciclare lemn bacauReciclarea lemnului si a fibrelor de lemn reprezinta un supliment valid la exploatarea forestiera. Materialele reciclate sunt utilizate din ce in ce mai mult pentru productia atat a hartiei, cat si a produselor din lemn. Lemnul este regenerabil, poate fi refolosit si reciclat in anumite aplicatii si este biodegradabil in altele, fiind utilizat sub diferite forme in productia unei game largi de produse, precum si ca sursa de energie.

Paletii intra in categoria ambalajelor tertiare si sunt ambalaje de transport, concepute pentru a usura manipularea si transportul unui numar de unitati de vanzare sau ambalaje grupate pentru evitarea deteriorarii pe parcursul transportului. Un palet de uz general, care poate fi folosit in siguranta pentru majoritatea aplicatiilor din lantul de distributie si transport din Europa.

Rumegusul se utilizeaza la fabricarea caramizilor poroase si cu bune rezultate la obtinerea fainii din lemn - pentru obtinerea de mase plastice (termoactive, fenolice, ureo-formaldehidice, linoleum, tapete), cleiuri, substante explozive (dinamita), materiale de finisare etc.

Colectare, valorificare si transport deseuri lemnoase

 • de la exploatarile forestiere: scoarta, pluta, rumegus, lemn subtire (marunt)deseuri lemn bacau
 • din industria de prelucrare a lemnului (debitare, tamplarie, fabrici de mobila, parchet): aschii, rumetus, resturi scandura
 • rebuturi: lemn de santier, traverse de cale ferata, paleti, lemn de cofraj etc
 • lemn in stare naturala - coaja, rumegus de tater
 • reziduuri de lemn - rezultate din tamplarie, constructii, talas de rindeluire
 • lemn uzat - trinzi, ferestre, paleti lemn tratat – traverse de cale ferata, PVC, paleti uzati
 • deseuri provenite din exploatari forestiere, deseuri de la conservarea lemnului, deseuri de la procesarea lemnuluisi producerea placilor si mobilei, deseuri de la prelucrarea lemnului si producerea placilor si mobilei, pastei de hartiei, hartiei si cartonului
 • coaja, rumegusul, talasul, aschiile, marginile si altele asemenea, rezultate in urma exploatarii si/sau prelucrarii lemnului
 • materialele lemnoase depozitate pe terenuri sau spatii care nu sunt destinate acestui scop: albii si maluri de ape, terenuri aferente instalatiilor de scos apropiat si transport si alte asemenea terenuri

Galerie foto