Colectare deseuri Lemn Arges

Colectare deseuri lemn Pitesti

Colectare deseuri Lemn Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare deseuri lemn Pitesti - Colectare Deseuri Pitesti.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Lemn Arges
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Lemn Arges


Colectare deseuri reciclabile: hartie si carton, lemn, plastic, pet-uri Arges

Despre Noi


  Colectarea si transportul deseurilor se realizeaza cu mijloace de transport specializate, autorizate, cu respectarea stricta a normelor de igiena si securitate.
  Deseurile pe care le selectam vor fi reciclate si reintroduse in circuitul economic, devenind produse noi.
  Reducem cantitatea de deseuri depozitate si contribuim la protectia mediului inconjurator.

colectare deseuri lemn paleti pitesti

 Lemnul este un material excelent din punct de vedere functional, ecologic si estetic. Este regenerabil, poate fi refolosit si reciclat in anumite aplicatii si este biodegradabil in altele, fiind utilizat sub diferite forme in productia unei game largi de produse, precum si ca sursa de energie.
  Lemnul reprezinta o parte importanta din activitatea economica a comercianfilor cu amanuntul. Lemnul si fibrele pe baza de lemn sunt utilizate in produsele pe care acestia le vand (de exemplu, mobila, materiale pentru bricolaj si constructii, papetarie, carti, accesorii de bucatarie, hartie igienica - servetele de harfie etc.), in ambalarea produselor (ambalare primara: de exemplu, cutii pentru bauturi: ambalaj secundar si de transport: de exemplu, cutii din carton), in materialele de comunicare (de exemplu, brosuri si cataloage) si in documentare.

  Reciclarea lemnului si a fibrelor de lemn reprezinta un supliment valid la exploatarea forestiera. Materialele reciclate sunt utilizate din ce in ce mai mult pentru productia atat a hartiei, cat si a produselor din lemn.
  Lemnul si fibrele recuperate provin din materiale de constructii, paleti, hartie si carton. Cu toate acestea, in cazul hartiei, exista limite in ceea ce priveste reciclarea acesteia deoarece, cu fiecare ciclu, fibra isi pierde unele din caracteristicile sale importante.
  Prin urmare, fibrele virgine raman principala materie prima pentru produsele pe baza de lemn. Mai mult, in cazul reutilizarii lemnului si al utilizarii acestuia pentru ambalarea alimentelor sau a bauturilor, se aplica criterii de sanatate si siguranta

colectare deseuri plastic pet-uri pitesti

  Colectam toata gama din deseuri din plastic: PET, HDPE, PVC, PP, PS, LPDE, mosoare, calapoade, bidoane, flacoane, canistre, butoaie, mese, scaune, role, galeti, lazi de toate tipurile.
  Reciclarea materialelor plastice prin cracare termica face parte din categoria procedeelor de reciclare tertiara, in care din materialul supus reciclarii se obtin produse sau subproduse de trapsformare care nu mai au structura materialului in acest caz din deseurile reciclate se obtin gaze, benzina, motorina si cocs, adica produse care pot fi utilizate drept combustibili sau ca materii prime in procese de prelucrare secundara.

  Colectatem deseuri de hartie si carton carti, ziare, reviste, ambalaje de carton si hartie, carton gofrat, etc.

Colectare, transport, valorificare deseuri reciclabile

Colectare Deseuri reciclabile Arges

Colectam deseuri lemn

  • ladite, paleti, cutii

Colectam deseuri mase plastice

  • deseu PE (polietilena): navete, teava, paleti, flacoane, folie ambalaj, pubele/containere pentru deseu menajer, blistere, diferite piese, rebuturi din industrie
  • deseu PP: ladite pentru fructe,galeti, mobilier de gradina, conuri, mosoare, blistere, diferite deseuri de productie
  • deseu PS: diverse piese din industria prelucratoare, tavite, iungi alimentare, pungi pentru lazi/cutii haine.
  • deseu PA: culee injectie, role, piese din domeniu energiei
  • deseu PVC: teava, profil geam termopan, blistere, diferete piese din industrie
  • deseu PET: flacoane pentru bauturi: suc, apa, bere
  • deseu HDPE

Colectam deseuri hartie si carton

  • maculatura, ziare, carton ondulat, carton kraft, reviste, caiete, carti, arhive