Colectare deseuri Lemn Arad

Colectare Deseuri Lemn Arad

Colectare deseuri Lemn Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri Lemn Arad - Colectare Deseuri Arad.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Lemn Arad
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Lemn Arad

Despre Noi

Colectare deseuri din lemn Arad

Firma noastra se ocupa cu colectarea, transportul si valorificarea materialelor reciclabile mai exact lemn si sticla. Activam pe toata raza judetului Arad si colectam deseurile de la persoane fizice si juridice. Scopul principal al societatii noastre este de a colecta si prelucra eficient deseurile in vederea protejarii mediului.

Transportul si manipularea deseurilor reciclabile sunt asigurate cu promptitudine si seriozitate de catre societatea noastra. 

  • paleti, europaleti
  • scandura
  • rumegus
  • lazi, cutii din lemn etc.

Reciclarea lemnului si a fibrelor de lemn reprezinta un supliment valid la exploatarea forestiera. Materialele reciclate sunt utilizate din ce in ce mai mult pentru productia atat a hartiei, cat si a produselor din lemn. Lemnul este regenerabil, poate fi refolosit si reciclat in anumite aplicatii si este biodegradabil in altele, fiind utilizat sub diferite forme in productia unei game largi de produse, precum si ca sursa de energie.

Colectare, valorificare, transport deseuri din lemn Arad

colectare deseuri din lemn arad

  • ladite, paleti, europaleti, cutii din lemn, scandura