Colectare deseuri Lemn Arad

RER Ecologic Service ORADEA SA

Colectare deseuri Lemn Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre RER Ecologic Service ORADEA SA - Colectare Deseuri Oradea.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Lemn Arad
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Lemn Arad

  In aprilie 1996 s-a infiintat la Oradea, societatea mixta romano-germana RER-RWE ECOLOGIC SERVICE ORADEA S.A., cu sediul in Oradea, str. Tudor Vladimirescu nr.79, avand ca actionari fosta regie de gospodarie comunala, Consiliul Local si societatea RER-RWE Entsorgung Romania – aceasta din urma reprezentand concernul german RWE Entsorgung AG, in Romania.

   In anul 2000, se schimba actionarul majoritar si societatea isi schimba denumirea in RER ECOLOGIC SERVICE ORADEA S.A..

  RER Ecologic Service ORADEA SA are competenta, dotarea tehnica si experienta necesara pentru a presta o salubrizare eficienta, conforma unui sistem de management integrat a gestionarii deseurilor la standardele europene. Aici veti gasi toate informatiile despre noi, despre serviciile pe care le oferim, despre solutiile de salubrizare pe care le propunem. Dorindu-ne o colaborare eficienta si reciproc avantajoasa, va spunem bun venit!

   Noi asiguram gestionarea corecta a deseurilor, in conformitate cu normele europene in vigoare, tinand in acelasi timp cont de un alt aspect important al activitatilor noastre, protectia mediului si educarea populatiei in spiritul grijii fata de mediul inconjurator. Investim in curatenie!
   Colectam tot ce inseamna deseuri. Chiar si pe cele din constructii si demolari. Ne ocupam de strazi, parcari, deszapezim si curatam gheata. In plus, ne ocupam si de curatarea cladirilor in interior si exterior, dar si de vidanjare, dezinsectie, dezinfectie, marcaj stradal.
   Suntem foarte flexibili, prietenosi si avem oferte personalizate pentru fiecare. Pe nevoi si buget. Trebuie sa ne spui doar ce iti trebuie.

 

 

Produse si Servicii

  Deseuri rezultate din constructii
   Aceste deseuri sunt rezultate din lucrari de constructii si demolari, reparatii si amenajari ale cladirilor, fie ca sunt locuinte, fie spatii cu alta destinatie.In cantitati de peste 1 mc aceste deseuri se colecteaza contra cost, pe baza de contract la Biroul Contracte.Site

   Functie de cantitatile rezultate, containerele care pot fi solicitate au capacitati de 1,7 mc, 4 mc, 4,5 mc, 7,8 mc, 15 mc, 20 mc, 30 mc, 40 mc.
   Este interzisa atat depunerea acestor tipuri de deseuri in pubelele sau containerele destinate colectarii deseurilor municipale, cat si depunerile necontrolate pe domeniul public.

Galerie foto