Colectare deseuri Hartie si Carton Vaslui

Colectare Deseuri Hartie Carton Vaslui

Colectare deseuri Hartie si Carton Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri Hartie Carton Vaslui - Colectare Deseuri Barlad.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Hartie si Carton Vaslui
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Hartie si Carton Vaslui


Colectare deseuri hartie si carton Vaslui

 

Societate autorizata pentru colectarea, transportul si valorificarea materialelor reciclabile in special pentru deseurile de hartie si carton, deseuri mase plastice de diferite compozitii si dimensiuni. Activam pe toata raza judetului Vaslui si colectam deseurile de la persoane fizice si juridice. 

Special pentru nevoile dumneavoastra si ale companiei dumneavoastra, am gandit o noua gama de containere pentru depozitarea deseurilor reciclabile.

Prin folosirea maculaturii ca materie prima se inlocuieste in procesul tehnologic de fabricare a hartiei materia lemnoasa, aceasta dovedind atentia deosebita pe care societatea noastra o acorda economisirii resurselor naturale si o reala preocupare pentru protectia mediului.

Hartia nu poate fi reciclata la infinit, spre deosebire de alte materiale reciclabile. Dupa mai multe reutilizari fibrele devin prea slabe si scurte pentru a mai putea fi folosite. De aceea, fibrele noi sunt de obicei amestecate cu fibre reciclate atunci cand sunt fabricate produse noi din hartie. Astfel, cutiile de carton sunt, de obicei, un amestec de cantitati egale de fibre reciclate si fibre noi.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la noi.

Colectare, valorificare si transport deseuri din hartie si carton

Colectam deseuri de hartie si cartoncolectare deseuri hartie carton vaslui barlad

  • ziare
  • reviste
  • caiete si carti
  • maculatura de birou
  • arhive, cutii carton, documente
  • fasii de la tipografii sau case de editura

Coletarea deseurilor de hartie se poate face vrac sau balotat.