Colectare deseuri Hartie si Carton Satu Mare

MONDOREK SRL

Colectare deseuri Hartie si Carton Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MONDOREK SRL - Colectare Deseuri Satu Mare.


Descriere Colectare deseuri Hartie si Carton Satu Mare

MONDOREK SRL
Colectare deseuri hartie/carton Satu Mare
0723.282.628

Despre Noi

  colectare deseuri hartie carton satu mareSC MONDOREK SRL CAREI este o societate cu traditie in domeniul recuperarii materialelor reciclabile. Suntem o companie cu capital privat romanesc din Judetul Satu Mare, autorizata de catre Agentia de Mediu in vederea colectarii/reciclarii/valorificarii deseurilor nepericuloase. In acest sens societatea noastra isi prezinta interesul pentru   inchieierea unui contract de colaborare in functie de necesitatile dvs.

Prin folosirea maculaturii ca materie prima se inlocuieste in procesul tehnologic de fabricare a hartiei materia lemnoasa, aceasta dovedind atentia deosebita pe care societatea noastra o acorda economisirii resurselor naturale si o reala preocupare pentru protectia mediului.

Ambalajele din hartie, carton si cartonaje se arunca la lada de gunoi albastra. Foile imprimate, caietele vechi sau orice alt ambalaj de hartie sau carton necontaminat de ulei sau alte resturi de mancare, pot fi stranse separat si duse la punctul de colectare. Nu sunt destinate sacului galben sau lazii de gunoi galbene. 

  O colaborare cu societatea noastra v-ar asigura o serie de avantaje printre care:

 • Posibilitatea de a lucra cu o societate care are o pozitie puternica pe piata
 • Obtinerea de preturi competitive pentru materiale reciclabile
 • Incasarea sigura si rapida a contravalorii marfii livrate
 • Asigurarea trasabilitatii valorificarii deseurilor

In vederea colectarii selective a deseurilor societatea noastra va pune la dispozitie urmatoarele:

 • Presscontainere cu o capacitate de 18-20 mc
 • Containere cu o capacitate de 40 mc
 • Container cu o capacitate de 9-12 mc

                    Colectare Deseuri Mase Sticla Satu MareColectare Deseuri Mase Sticla Satu Mare

      

  Pe langa oferta noastra de mai sus, mai putem oferi containere in hala de productie sau pubele in birouri pentru colectare selectiva.

 • Containere de 120 l , 240 l , 1100 l

Colectare Deseuri Mase Sticla Satu Mare

  Societatea noastra dispune de intrega gama de echipamente si utilaje necsesare activitatilor privind managmentul deseurilor nepericuloase.
 Din portofoliul de clienti colaboratori pentru care desfasuram activitate de colectare, transport si depozitarea desuri de ambalaje, transferul deseurilor nepericuloase catre instalatii de valorificare si eliminare enumeram:

 • Contitech Automotiv (Carei), Schlemmer Romania Srl (Satu Mare), ARA (Valea lui Mihai), WOCO PIPE SYSTEM COMPONENTS ROM (Satu Mare), Jysk (Satu Mare), Auchan (Satu Mare), Greif (Negresti Oas), Nova Oas (Fabrica de apa minerala Oas), Alconor (Carei), CBA Nord Vest (Satu Mare), Bonvi Impex (Satu Mare), Santec (Satu Mare), Sam Meat Industry (Satu Mare), Ardealul (Fabrica de ulei, Carei), Top Design Furniture ( Mediesul Aurit), etc.
 • Consiliul Judetean Satu Mare, Prefectura Satu Mare, Agentia pentru Protectia Mediului Satu Mare, Serviciul Public de Salubritate al judetului Satu Mare Depozitul de deseuri Doba.
 • 150 firme mici si mijlociu, ex: Mondiala (Satu Mare), Superalimente (Satu Mare), Domo (Carei) Diasim Syle (Satu Mare) , etc.
 • 4 Spitale in judetul Satu Mare
 • Deasemenea asiguram colectare selectiva a deseurilor reciclabile in peste 30 localitati din judetul Satu Mare.

  In anul 2011 societatea a beneficiat de un program de finantare regional prin care urmareste cresterea productivitatii in domeniul colectarii,recuperarii transportului si depozitarii,astfel societatea a achizitionat masini noi de compactat in vederea optimizarii transportului, utilaje de balotat pentru extinderea activitatii prin deschiderea noilor puncte de lucru in Satu Mare, Tasnad.

Colectare Deseuri Mase Sticla Satu Mare

Colectare, valorificare, transport deseuri hartie si carton

 • hartie mixta, ziare, reviste, carti
 • carton duplex, ondulat
 • maculatura
 • arhive 

colectare deseuri hartie carton satu mare

Colectam si alte deseuri deseuri reciclabile precum:

Colectam deseuri mase plastice

Colectam deseuri din lemn

Colectam deseuri feroase si neferoase

Colectam deseuri din sticla

Colectam deseuri textile

Colectam deseuri rezultate din constructii