Colectare deseuri Hartie si Carton Neamt

Colectare deseuri hartie carton Neamt

Colectare deseuri Hartie si Carton Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare deseuri hartie carton Neamt - Colectare Deseuri Candesti.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Hartie si Carton Neamt
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Hartie si Carton Neamt

Colectare deseuri hartie si carton Neamt

  Firma noastra are ca obiect de activitate recuperarea materialelor reciclabile sortate. Achizitionam mai multe tipuri de deseuri reciclabile: hartie si carton, mase plastice, doze de aluminiu, sticla. Asiguram transportul la domiciliul clientului, pretul se poate negocia, iar plata se face pe baza unei adeverinte de primire si plata. Reducem cantitatea de deseuri depozitate si contribuim la protectia mediului inconjurator.

  Societatea detine autoutilitare speciale cu care vine in ajutorul clientilor, asigurandu-le transportul deseurilor de la domiciliu pana la punctele de lucru, precum si incarcarea si descarcarea acestora. Seriozitatea noastra, precum si profesionalismul de care am dam dovada, nu ne permite sa dezamagim clientii.

colectare deseuri hartie carton neamt

 colectare deseuri hartie carton neamtDeseurile din hartie si carton constituie o componenta foarte raspandita din deseurile municipale. Deoarece acest procent este destul de mare, se asteapta ca reciclarea hartiei si cartonului sa reprezinte o oportunitate pentru a evita depozitarea ei, reducand astfel impactul asupra padurilor si implicit asupra mediului. Prin folosirea maculaturii ca materie prima se inlocuieste in procesul tehnologic de fabricare a hartiei materia lemnoasa, aceasta dovedind atentia deosebita pe care societatea noastra o acorda economisirii resurselor naturale si o reala preocupare pentru protectia mediului. 

  Reciclarea hartiei depinde foarte mult de calitatea deseurilor de hartie colectate. Hartia si cartonul pot fi foarte usor contaminate cu alte tipuri de deseuri menajere, in special cu lichide. De aceea este indicata colectarea deseurilor de hartie si carton in containere special amenajate cu o deschizatura mai ingusta, care sa ingreuneze introducerea si altor tipuri de deseuri menajere.

  Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la noi.

Colectare, valorificare si transport deseuri reciclabile

Colectam deseuri de hartie si cartonColectare Deseuri Hartie Carton Neamt

  • ziare
  • reviste
  • caiete si carti
  • maculatura de birou
  • arhive
  • fasii de la tipografii sau case de editura

Colectare Deseuri Mase Plastice NeamtColectam deseuri mase plastice

  • HDPE, ABS, LDPE, PE, PP, PVC, PET,
  • navete, lazi plastic, dopuri, bidoane,
  • deseuri folie, pungi din plastic, macinaturi

Colectare doze de aluminiu
Colectare deseuri din sticla

                                    Colectare Doze Aluminiu NeamtColectare Deseuri Sticla Neamt