Colectare deseuri Hartie si Carton Ilfov

Colectare Deseuri Hartie Carton Ilfov

Colectare deseuri Hartie si Carton Ilfov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri Hartie Carton Ilfov - Colectare Deseuri Bragadiru.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Hartie si Carton Ilfov
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Hartie si Carton Ilfov

Despre Noi

  Colectarea si transportul deseurilor se realizeaza cu mijloace de transport specializate, autorizate, cu respectarea stricta a normelor de igiena si securitate.

  Serviciile de colectare oferite se aplica pe raza judetului Ilfov si imprejurimi. Scopul principal al societatii noastre este de a colecta si prelucra eficient deseurile in vederea protejarii mediului.

  Deseurile din hartie si carton constituie o componenta foarte raspandita din deseurile municipale. Deoarece acest procent este destul de mare, se asteapta ca reciclarea hartiei si cartonului sa reprezinte o oportunitate pentru a evita depozitarea ei, reducand astfel impactul asupra padurilor si implicit asupra mediului.

  Reciclarea hartiei depinde foarte mult de calitatea deseurilor de hartie colectate. Hartia si cartonul pot fi foarte usor contaminate cu alte tipuri de deseuri menajere, in special cu lichide. De aceea este indicata colectarea deseurilor de hartie si carton in containere special amenajate cu o deschizatura mai ingusta, care sa ingreuneze introducerea si altor tipuri de deseuri menajere.

Servicii de colectare, transport si valorificare deseuri reciclabile

Societatea este autorizata sa preia urmatoarele sortimente de deseuri:

  • deseuri de HARTIE si CARTON: ziare, reviste, caiete si carti, maculatura de birou, arhive, fasii de la tipografii sau case de editura

- Colectam orice deseu ce poate fi luat cu mana (care sa nu contina uleiuri sau alte deseuri periculoase).
- Colectam hartie, dar nu trebuie sa fie umeda.
- Colectam ziare/reviste, acestea trebuie sa fie legate cu o banda de plastic. De asemenea, daca sunt diferite tipuri de hartie, acestea trebuie colectate in saci de folie sau cutii de carton.
- Colectam carton, dar acesta sa fie presat si legat cu o banda de plastic.

Galerie foto