Colectare deseuri Hartie si Carton Covasna

Opal Transilvania

Colectare deseuri Hartie si Carton Covasna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Opal Transilvania - Colectare Deseuri Sfantu Gheorghe.


Descriere Colectare deseuri Hartie si Carton Covasna

OPAL TRANSILVANIA S.R.L.
Colectare, valorificare, reciclare si transport deseuri plastice, hartie/carton Covasna
0754.297.600 / 0742.870.718

colectare deseuri hartie carton covasna S.C. OPAL TRANSILVANIA S.R.L. va ofera servicii autorizate de colectare, valorificare si reciclare a deseurilor din hartie si carton, plastic, pet-uri. Activam pe toata raza judetului Covasna si colectam deseurile de la persoane fizice si juridice. Transportul si manipularea deseurilor reciclabile sunt asigurate cu promptitudine si seriozitate de catre societatea noastra cu mijloace de transport specializate si cu respectarea stricta a normelor de igiena si securitate.

  Deseurile din hartie si carton constituie o componenta foarte raspandita din deseurile municipale. Deoarece acest procent este destul de mare, se asteapta ca reciclarea hartiei si cartonului sa reprezinte o oportunitate pentru a evita depozitarea ei, reducand astfel impactul asupra padurilor si implicit asupra mediului.

  Reciclarerea materialelor contribuie la reducerea cantitatii de energie folosita in industrie, prin urmare se reduce emisia de gaze cu efect de sera si se previn schimbarile de clima la nivel global. Acestea sunt in special cauzate de faptul ca o mare parte din energia folosita in procesele industriale si transport implica arderea de combustibili fosili precum benzina, motorina si carbunii, acestea fiind cele mai importante surse de emisii in atmosfera de carbon si alte gaze poluante.

  Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la OPAL Transilvania.

Colectare | Valorificare | Reciclare | Transport Deseuri

Valorificare
- Producem macinatura din mase plastice HDPE, PP, PS, ABS, PA, PC, PVC
- Balotam: PET, hartie/carton

Reciclare
Producem si comercializam diferite Folii : Stretch, Folii pentru Agricultura, Constructii
Producem regranulat din folie PE

Asiguram Transport
Asiguram transport pentru colectarea deseurilor nepericuloase de la persoane juridice generatoare de deseuri, sau persoane fizice.

Colectare deseuri de hartie si cartoncolectare deseuri hartie carton covasna

  • ziare
  • reviste
  • caiete si carti
  • maculatura de birou
  • arhive
  • fasii de la tipografii sau case de editura

Colectare deseuri mase plastice

  • deseuri PE, PP, HDPE, PET, PVC
  • folii, navete, ladite, flacoane

Galerie foto