Colectare deseuri Hartie si Carton Bucuresti

SC Eco-Rom Ambalaje SA

Colectare deseuri Hartie si Carton Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Eco-Rom Ambalaje SA - Colectare Deseuri Bucuresti-Sector 6.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Hartie si Carton Bucuresti
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Hartie si Carton Bucuresti

http://ecoromambalaje.ro/wp-content/uploads/banner-expra-720x200.png

ECO – ROM AMBALAJE este o organizatie infiintata in anul 2003 de catre industrie si actioneaza ca o interfata pentru o misiune in interesul public: protejarea mediului inconjurator prin respectarea angajamentelor privind atingerea obiectivelor de valorificare si reciclare a deseurilor de ambalaje.

Prin contractul de preluare a responsabilitatii Eco-Rom Ambalaje indeplineste obiectivele de valorificare si reciclare a ambalajelor introduse pe piata pentru companiile producatoare sau importatoare de produse ambalate.

In anul 2004 organizatia devine operationala.

In acelasi an Eco-Rom Ambalaje devine activa la nivel european reprezentand industria romaneasca in cadrul PRO Europe, organizatia umbrela ce reuneste expertiza cumulata a 31 de organizatii din Europa implicate in colectarea separata si reciclarea deseurilor de ambalaje precum si expertiza tehnica in managementul ambalajelor acumulata de cele peste 130.000 de companii.

In perioada 2005-2013, urmare a investitiilor facute in infrastrucutra de colectare separata si pe baza parteneriatelor incheiate cu autoritatile locale si operatorii de salubritate, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat un sistem unitar de colectare separata, sistem ce deserveste peste 400 de localitati din Romania.

La ora actuala peste 2.787 de companii din Romania, (producatori si importatori de produse ambalate, producatori si importatori de ambalaje de desfacere, retaileri) au transferat responsabilitatea reciclarii ambalajelor la Eco-Rom Ambalaje si peste 200 de companii de management al deseurilor au incheiat parteneriate de colaborare cu Eco-Rom Ambalaje.

75% din obligatiile Romaniei la Uniunea Europeana sunt indeplinite de catre Eco-Rom Ambalaje
Au fost indeplinite cu succes toate obiectivele legal stabilite pentru perioada 2004 – 2013
9 milioane de locuitori au acces la infrastructura de colectare separata implementata de catre Eco-Rom Ambalaje
Experienta acumulata la nivel national precum si expertiza europeana dobandita ca membru al organizatilor PRO Europe www.pro-e.org, ISWA http://www.iswa.org/ si EXPRA http://www.expra.eu/ pozitioneaza Eco-Rom Ambalaje ca expert incontestabil in activitatea de management al ambalajelor si deseurilor de ambalaje.

Produse si Servicii

Servicii complete in managementul

 ambalajelor si deseurilor de ambalaje

Inca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai.

Plecand de la serviciul de baza “preluarea responsabilitatii privind indeplinirea obiectivelor de valorificare si reciclare a deseurilor de ambalaje” Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat servicii de inalta calitate menite sa raspunda evolutiei nevoilor si standardelor impuse de catre industrie.

Dezvoltarea sistemului ONLINE de raportare a datelor a permis integrarea si gestionarea cu maxima acuratete a datelor raportate la nivel national si a reprezentat un salt calitativ gestionarea datelor privind ambalajele introduse pe piata nationala.

Implementarea serviciilor suport destinate activitatii de management al ambalajelor si deseurilor de ambalaje (audit raportare date, consultanta tehnica si legislativa, etc.) precum si dezvoltarea instrumentelor si solutiilor specifice (elaborarea planurilor de prevenire, eco-design) au pozitionat Eco-Rom Ambalaje ca un incontestabil inovator pe piata romaneasca.

Eforturile financiare depuse in dezvoltarea infrastructurii de colectare selectiva, dezvoltarea parteneriatelor cu companiile de management al deseurilor (colectori, valorificatori, operatori de salubritate si reciclatori) au contribuit la crearea de noi locuri de munca si la dezvoltarea dramatica a industriei de reciclare.

Incepand din anul 2013, in baza parteneriatelor pe care le-a dezvoltat cu organizatiile de transfer specializate ( DEEE, baterii, cauciucuri, distrugere produse expirate, etc) precum si cu companiile de management al deseurilor (logistica, transport si colectare) Eco-Rom Ambalaje isi propune sa faciliteze acesul clientilor sai, peste 2,700 de companii, la toate serviciile specifice managementului ambalajelor si deseurilor de ambalaje, devenind astfel o platforma de tip “One stop shop” cu acoperire nationala si europeana.

Este doar inceputul unor profunde si inovative transformari care vor marca activitatea organizatiei, transformari absolut necesare luand in considerare viitoarele modificari legislative la nivel european precum si contextul economic actual.

Galerie foto