Colectare deseuri Hartie si Carton Brasov

Colectare Deseuri Hartie Carton Brasov

Colectare deseuri Hartie si Carton Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri Hartie Carton Brasov - Colectare Deseuri Brasov.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Hartie si Carton Brasov
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Hartie si Carton Brasov


Colectare - Valorificare - Transport deseuri hartie/carton, deseuri plastic, feroase/neferoase

  Colectam toata gama din deseuri din plastic: PET, HDPE, PVC, PP, PS, LPDE, mosoare, calapoade, bidoane, flacoane, canistre, butoaie, mese, scaune, role, galeti, lazi de toate tipurile.
  Reciclarea sticlelor din material plastic tip PET a devenit o aplicație din ce in ce mai importantă avînd în vedere că recipientele tip PET au fost introduse în tot mai multe țări. În cadrul procesului de reciclare este important ca sticlele să rămînă întregi și să poată fi separate (pe doua categorii, PET COLORAT si PET INCOLOR).

colectare deseuri reciclabile brasov

  Cartonul provine in special din ambalaje de tot felul. De regula, pentru colectare si preluare, cutiile de ambalaje din carton se pliaza si se leaga, pentru manipulare mai usoara si eficientizarea transportului. Cartonul nu trebuie sa fie umed sau sa contina impuritati.

  Reciclarerea materialelor contribuie la reducerea cantitatii de energie folosita in industrie, prin urmare se reduce emisia de gaze cu efect de sera si se previn schimbarile de clima la nivel global. Acestea sunt in special cauzate de faptul ca o mare parte din energia folosita in procesele industriale si transport implica arderea de combustibili fosili precum benzina, motorina si carbunii, acestea fiind cele mai importante surse de emisii in atmosfera de carbon si alte gaze poluante.

  Conform statisticilor, prin reciclarea aluminiumului se economiseste 95% din energia necesara pentru producerea de aluminiu nou, din minereu, reciclarea fierului si otelului are ca rezultat o economie de 74%, reciclarea cuprului 85%, reciclarea hartiei 64%; iar reciclarea plasticului peste 80%, toate acestea facandu-se din materiale care altfel ar fi luat calea gropilor de gunoi.

  Colectam toata gama din deseuri feroase si neferoase in intreg judetul Brasov precum: fier vechi, fonta, span, deseuri electrice, cupru, alama, aluminiu, inox, bronz. etc.
  Colectarea se realizeaza intr-un centru special amenajat de societate, atat de la persoanele fizice care genereaza deseuri ce trebuiesc reciclate din gospodariile proprii, cat si de la persoanele juridice care prin activitatea desfasurata obtin resturi ce pot fi reciclate.

  Colectarea si transportul deseurilor se realizeaza cu mijloace de transport cu capacitatea maxima de 3.5t, specializate, autorizate, cu respectarea stricta a normelor de igiena si securitate.

Servicii

Colectam deseuri de hartie si cartonColectare deseuri hartie si carton Brasov

  • ziare
  • reviste
  • caiete si carti
  • maculatura de birou
  • arhive
  • fasii de la tipografii sau case de editura

Colectam deseuri mase plastice

  • HDPE, ABS, LDPE, PE, PP, PVC, PET, navete, lazi plastic
  • dopuri, bidoane, deseuri folie, pungi din plastic

Colectam deseuri feroase si neferoase

  • fier vechi, tabla, aluminiu, calorifere, cazi, masini de spalat
  • deseuri de plumb, cabluri de aluminiu, doze aluminiu, span de aluminiu, radiatoare