Colectare deseuri Hartie si Carton Bacau

SC BAMIROM GRUP SRL

Colectare deseuri Hartie si Carton Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC BAMIROM GRUP SRL - Colectare Deseuri Bacau.


Descriere Colectare deseuri Hartie si Carton Bacau

SC BAMIROM GRUP SRL
Colectare deseuri hartie si carton Bacau
0761.782.686 / 0766.253.591

Despre Noi

colectare deseuri hartie carton bacauSC BAMIROM GRUP SRL este o societate autorizata pentru colectarea, transportul si valorificarea materialelor reciclabile in special pentru deseurile de hartie si carton si plastic de diferite compozitii si dimensiuni. Activam pe toata raza judetului Bacau si colectam deseurile de la persoane fizice si juridice. Scopul principal al societatii noastre este de a colecta si prelucra eficient deseurile in vederea protejarii mediului.

Prin folosirea maculaturii ca materie prima se inlocuieste in procesul tehnologic de fabricare a hartiei materia lemnoasa, aceasta dovedind atentia deosebita pe care societatea noastra o acorda economisirii resurselor naturale si o reala preocupare pentru protectia mediului.

colectare deseuri hartie carton bacau

Hartia nu poate fi reciclata la infinit, spre deosebire de alte materiale reciclabile. Dupa mai multe reutilizari fibrele devin prea slabe si scurte pentru a mai putea fi folosite. De aceea, fibrele noi sunt de obicei amestecate cu fibre reciclate atunci cand sunt fabricate produse noi din hartie. Astfel, cutiile de carton sunt, de obicei, un amestec de cantitati egale de fibre reciclate si fibre noi.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la ECO-HART Colect SRL.

Colectare, valorificare, transport deseuri hartie si carton

  • ziarecolectare deseuri hartie carton bacau
  • reviste
  • caiete si carti
  • maculatura de birou
  • arhive, cutii carton, documente
  • fasii de la tipografii sau case de editura

Coletarea deseurilor de hartie se poate face vrac sau balotat.

Galerie foto