Colectare deseuri Hartie si Carton Arges

GAMICOM GROUP SRL

Colectare deseuri Hartie si Carton Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre GAMICOM GROUP SRL - Colectare Deseuri Pitesti.


Descriere Colectare deseuri Hartie si Carton Arges

GAMICOM GROUP SRL
Colectare deseuri reciclabile Arges
0752.036.329

Punct de lucru
Loc. Valea Mare Pravat, Depozit Argesel


 

  colectare hartie carton pitesti.jpgSocietatea GAMICOM GROUP SRL este autorizata in colectarea si valorificarea materialelor reciclabile in special deseuri de hartie si carton, deseuri mase plastice si deseuri feroase si neferoase.

  Suntem intotdeauna pregatiti pentru procesul de colectare a deseurilor reciclabile direct de la sediul sau punctele de lucru ale clientilor nostri. Activam pe toata raza judetului Arges, iar transportul si manipularea deseurilor sunt asigurate cu promptitudine si seriozitate de catre societatea noastra.

  Motivati de dorinta indeplinirii standardelor de calitate si protectia mediului inconjurator, ne straduim zilnic sa perfectionam procesul de colectare si reciclare, incepand cu indeplinirea conditiilor de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala din cadrul propriei societati si terminand cu standardele ridicate pe care le impunem atat angajatilor nostri cat si colaboratorilor si partenerilor nostri.

  Prin reciclarea hartiei contribuim enorm la reducerea poluarii si economisirea unor resurse naturale epuizabile. Pentru obtinerea hartiei din fibre reciclate se foloseste cu 70% mai putina energie decat pentru cea din fibre naturale. Foile imprimate, caietele vechi sau orice alt ambalaj de hartie sau carton necontaminat de ulei sau alte resturi de mancare, pot fi stranse separat si duse la punctul de colectare.

colectare deseuri hartie carton pitesti arges

  Ambalajele din PET sunt 100% reciclabile. De fapt, PET este plasticul cel mai usor de reciclat si este cel mai reciclat din lume. Din acest punct de vedere, PET poate fi considerat neagresiv pentru mediul inconjurator, dar pentru acest lucru el trebuie colectat si reciclat.
  Prin recuperarea si predarea maculaturii la punctele de colectare si valorificare a materialelor refolosibile, fiecare dintre noi poate contribui nu numai la economisirea unor importante materii prime, ci si la protejarea mediului inconjurator.

Colectare, valorificare, transport deseuri reciclabile

colectare deseuri plastic, hartie carton, metale arges

Colectam deseuri hartie si carton

  • hartie sub forma de ziare, reviste, carti, caiete
  • maculatura, cutii carton, documente, arhive

Colectam deseuri feroase si neferoase

  • fier vechi, otel, cupru, tabla, tevi
  • bronz, plumb, inox, doze aluminiu

Colectam deseuri mase plastice

  • sticle de plastic, lazi, bidoane, butoaie, PET, PVC
  • PS, LDPE, folii de la ambalare, caserole alimente

Colectam si alte materiale reciclabile: deseuri textile, deseuri electrice si electrocasnice, deseuri sticla etc.

Galerie foto