Colectare deseuri Feroase-Neferoase Vaslui

Colectare deseuri feroase-neferoase Vaslui

Colectare deseuri Feroase-Neferoase Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare deseuri feroase-neferoase Vaslui - Colectare Deseuri Vaslui.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Feroase-Neferoase Vaslui
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Feroase-Neferoase Vaslui


Colectare deseuri feroase/neferoase Vaslui

Societate autorizata pentru colectarea, transportul si valorificarea materialelor reciclabile in special pentru deseurile feroase/neferoase, deseuri din hartie si carton, deseuri mase plastice PET. Activam pe toata raza judetului Vaslui si colectam deseurile de la persoane fizice si juridice. 

Special pentru nevoile dumneavoastra si ale companiei dumneavoastra, am gandit o noua gama de containere pentru depozitarea deseurilor reciclabile.

Deseurile feroase si neferoase sunt lista noastra de prioritati. In aceasta categorie putem mentiona cateva dintre acestea: fier, cupru, aluminiu, hartie, carton, pet, electrocasnice, electronice etc. Acestea sunt cel mai des intalnite deoarece majoritatea fac parte din viata de zi cu zi a oamenilor, iar oamenii consuma si folosesc diverse produse in cantitati mari. Insa, vestea buna este ca majoritatea dintre ele pot fi reciclate si astfel economisim resursele naturale care se epuizeaza rapid in ultimii ani.

Deseurile metalice neferoase reprezinta deseurile care nu contin cantitati mari de fier. Poate fi vorba de metale de baza, precum aluminiul, cuprul, plumbul, nichelul, zincul, de aliaje, cum ar fi alama si de altele asemanatoare, sau de amestecuri de metale, care pot sa contina metale pretioase precum argintul, aurul, platina sau chiar metale rare.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la noi.

Colectare, valorificare si transport deseuri feroase/neferoase

COLECTARE DESEURI METALICE NEFEROASEcolectare deseuri neferoase barlad vaslui
Compania noastra colecteaza urmatoarele tipuri de deseuri metalice neferoase:

  • deseuri de aluminiu
  • deseuri de cupru
  • deseuri de bronz
  • deseuri de alama
  • deseuri de plumb
  • deseu motoare electrice
  • acumulatori uzati

DESEURI DE ALUMINIU
Achizitionam in vederea reciclarii toate tipurile de deseuri de aluminiu: cabluri de aluminiu, doze, span de aluminiu, diverse obiecte de aluminiu.

DESEURI CUPRUcolectare deseuri feroase barlad vaslui
Cabluri de cupru, span cupru, sarma bobinaj. Achizitionarea se face in functie de calitatea sortimentelor: Cu B1, Cu B2, Cu B3.

COLECTARE DESEURI METALICE FEROASE
Prisocm SRL colecteaza in vederea reciclarii toate sorturile de deseuri metalice feroase: fier (fier vechi / deseuri), fonta, inox.