Colectare deseuri Feroase-Neferoase Salaj

Colectare Deseuri Feroase Neferoase Salaj

Colectare deseuri Feroase-Neferoase Salaj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri Feroase Neferoase Salaj - Colectare Deseuri Zalau.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Feroase-Neferoase Salaj
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Feroase-Neferoase Salaj

   Rematinvest a fost infiintata in anul 2003, ca o societate cu raspundere limitata cu capital romano-german. Societatea are sediul administrativ in Cluj-Napoca, de unde se conduc toate operatiunile grupului si unde s-a intocmit strategia de dezvoltare a acestuia. Partenerul nostru este firma germana Scholz AG, unul din cei mai mari reciclatori de fier vechi din Europa. Situata in Cluj-Napoca - centrul economico-financiar al Transilvaniei, REMATINVEST constituie o punte de legatura intre procesatorii de fier vechi din zona si otelarii.

   Impreuna cu societatile din cadrul grupului, REMATINVEST a devenit in scurt timp unul dintre cei mai mari procesatori de materiale reciclabile din Romania. Cu o traditie de peste o jumatate de secol, societatile din grup desfasoara o gama diversa de activitati in domeniul colectarii, prelucrarii si comercializarii materialelor refolosibile (metale feroase si neferoase, hartie), la un inalt nivel de calitate, nivel impus de piata si de cerintele standardelor. Experienta si dezvoltarea continua a societatii sunt punctele noastre forte. Cu baze de procesare de-a lungul intregii Transilvanii, societatea noasta furnizeaza produse de calitate atat consumatorilor locali, cat si externi.
   Seriozitatea si grija cu care tratam fiecare client sau furnizor in parte au facut ca REMATINVEST sa devina unul dintre cei mai importanti si de incredere parteneri de pe piata materialelor refolosibile din Romania.

   Materialele refolosibile feroase se impart in mai multe categorii. Pe langa fierul vechi provenit din colectari de la populatie si agenti economici, precum si deseurile tehnologice rezultate din procesul de productie (span, tabla noua stantata, etc.), o importanta crescanda o au materialele reciclabile provenind din bunurile de consum, cum ar fi autovehiculele scoase din uz, masini de spalat, frigidere, aragazuri, alte aparate electrocasnice, ambalaje metalice, etc. Toate aceste materiale se proceseaza in bazele proprii conform normelor tehnice in vigoare, urmand ca materia prima secundara sa fie livrata catre combinatele siderurgice. Ultima categorie de materiale reciclabile se preteaza cel mai bine la prelucrarea in instalatii de tip shredder.

Produse si Servicii

RECICLAREA VEHICULELOR SCOASE DIN UZ (VSU)
   Cu ajutorul instalatiei de decontaminare, extragem din autovehiculul care urmeza sa fie macinat, toate fluidele ramase, precum: combustibil, uleiuri, lichidul de frana, antigel, solutia pentru spalarea parbrizului, dar si acumulatorii. Fluidele sunt depozitate apoi in recipienti inchisi, urmand sa fie predate societatilor specializate in reciclarea lor. Prin decontaminare, vehiculul scos din uz este transformat in deseu "verde".    Dupa ce s-a efectuat decontaminarea, se procedeaza la indepartarea unor piese ale autovehiculelor, precum parbrizele, bordul, scaunele, anvelopele, motorul, transmisia, etc.
   Urmeaza etapa finala a reciclarii "rablelor", adica introducerea acestora in instalatia shredder. Vehiculul, decontaminat de toate lichidele si golit de majoritatea componentelor, este compactat si apoi trecut prin shredder. Aici este macinat si are loc separarea pe materiale: fierul vechi intr-o parte, materiale neferoase precum cupru, aluminiu, alama in alta parte, si elemente reziduale. Materialul feros si neferos este vandut la otelarii, urmand sa fie incorporat in noi produse siderurgice. Materialul rezidual este transportat la groapa ecologica si este compus din materiale nemetalice si inerte (praf, pamant, etc.). Uneori, acesta poate reprezenta pana la 25% din greutatea initiala a unei masini.

   REMATINVEST si societatile din grup dispun de:
- Retea proprie de colectare a materialelor refolosibile
- Parc auto dotat cu containere pentru transport marfa
- Linii de cale ferata uzinale la majoritatea depozitelor, locomotiva proprie
- Utilaje specifice prelucrarii si pregatirii materialelor refolosibile

Galerie foto