Colectare deseuri Feroase-Neferoase Olt

Remat Olt SA

Colectare deseuri Feroase-Neferoase Olt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Remat Olt SA - Colectare Deseuri Slatina.


Descriere Colectare deseuri Feroase-Neferoase Olt

Remat Olt SA
Colectare deseuri metale feroase si neferoase
0745.141.454

  colectare deseuri feroase neferoase slatina, fier vechi slatinaRemat Olt SA este o societate comerciala cu capital privat integral romanesc care are ca activitate principala, recuperarea materialelor reciclabile sortate, in special: deseuri feroase si neferoase. Managementul societatii este de origine romana, fiind constituit din forta de munca superior calificata, capabil sa ofere un flux informational eficient, o strategie viabila si si sa asigure operativitatea luarii deciziilor.

  Prin recuperarea deseurilor din mediul inconjurator si reintroducerea acestora sub forma de produs finit ce poate fi prelucrat, Remat SA vine in sprijinul industriilor dependente de materie prima; materie prima ce este din ce in ce mai greu de obtinut. Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator.

  Avand o echipa de oameni foarte bine pregatita, putem asigura servicii la cea mai inalta calitate si la preturi extrem de competitive. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la Remat Olt SA.

Colectare - transport - valorificare deseuri feroase si neferoase

Debitare, colectare, transport si valorificare deseuri feroasecolectare fier vechi slatina

Remat SA va sta la dispozitie cu servicii de debitare, colectare si transport, depozitare sau valorificare a deseurilor feroase.

Colectarea deseurilor feroase se realizeaza in mod direct, de la generatorii directi sau in mod indirect, prin intermediul centrelor de valorificare.

Pentru valorificarea acestora deseurile feroase pot trece prin etape de tratare ce au ca rol inlaturarea substantelor toxice.Valorificarea deseurilor feroase se face prin reintroducerea acestora in circuitul industrial.

Debitare, colectare, transport si valorificare a deseurilor neferoasecolectare aluminiu slatina

Colectarea deseurilor neferoase se realizeaza in mod direct, de la sursa generatoare de deseuri nemetalice sau, in mod indirect, prin colectarea deseurilor de la centrele de colectare mai mici

Remat SA va sta la dispozitie cu servicii de debitare a deseurilor neferoase, colectarea si transportul acestora in cadrul centrelor proprii de colectare si depozitare sau valorificare a acestora.

Activitatea de reciclare s deseurilor neferoase, in mod special a aluminiului ofera solutii inteligente si practice vietii moderne, are multe proprietati care nu se altereaza prin transformarea sa intr-un produs: este usor, rezistent, nu rugineste, este un bun conducator de caldura si electricitate, este ductil si nu are miros.

Program
Luni-Vineri: 07:30 - 16:00

Galerie foto