Colectare deseuri Feroase-Neferoase Mehedinti

FERALAM TC LM SRL

Colectare deseuri Feroase-Neferoase Mehedinti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre FERALAM TC LM SRL - Colectare Deseuri Drobeta Turnu Severin.


Descriere Colectare deseuri Feroase-Neferoase Mehedinti

  Societatea FERALAM TC LM SRL este specializata in colectarea si valorificarea deseurilor si resturilor metalice feroase si neferoase. Compania noastra detine toate avizele necesare pentru colectarea deseurilor reciclabile feroase si neferoase.
  Deseurile feroase si neferoase sunt lista noastra de prioritati. In aceasta categorie putem mentiona cateva dintre acestea: fier, cupru, aluminiu, hartie, carton, pet, electrocasnice, electronice etc. Acestea sunt cel mai des intalnite deoarece majoritatea fac parte din viata de zi cu zi a oamenilor, iar oamenii consuma si folosesc diverse produse in cantitati mari. Insa, vestea buna este ca majoritatea dintre ele pot fi reciclate si astfel economisim resursele naturale care se epuizeaza rapid in ultimii ani. De exemplu electrocasnicele si electronicele contin diverse componente ce dauneaza mediului pentru ca se descompun foarte greu si devin si toxice. Noi va scapam de aceste deseuri si onoram natura prin serviciile noastre.
  Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la FERALAM TC LM SRL.

Servicii

COLECTARE DESEURI METALICE FEROASEColectare deseuri feroase-neferoase Drobeta Turnu Severin
FERALAM TC LM SRL colecteaza in vederea reciclarii toate sorturile de deseuri metalice feroase: fier (fier vechi / deseuri), fonta, inox.
DESEURI FIER
- E1 - Fier vechi usor pregatit si nepregatit (*)
- E2 - Fier vechi nou pregatit si nepregatit; (*)
- E3 - Fier vechi greu pregatit si nepregatit; (*)
(*) pregatit ≤1,50×0,5×0,5 m; nepregatit >1,50×0,5×0,5 m

COLECTARE DESEURI METALICE NEFEROASE
Compania noastra colecteaza urmatoarele tipuri de deseuri metalice neferoase:

Colectare deseuri feroase-neferoase Drobeta Turnu Severin

- deseuri de aluminiu
- deseuri de cupru
- deseuri de bronz
- deseuri de alama
- deseuri de plumb
- deseu motoare electrice
- acumulatori uzati

Colectare deseuri feroase-neferoase Drobeta Turnu Severin

DESEURI DE ALUMINIU
Achizitionam in vederea reciclarii 

toate tipurile de deseuri de aluminiu: cabluri de aluminiu, doze, span de aluminiu, diverse obiecte de aluminiu.
DESEURI CUPRU

Cabluri de cupru, span cupru, sarma bobinaj. Achizitionarea se face in functie de calitatea sortimentelor: Cu B1, Cu B2, Cu B3.

Galerie foto