Colectare deseuri Feroase-Neferoase Maramures

Colectare Deseuri feroase-neferoase Maramures

Colectare deseuri Feroase-Neferoase Maramures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri feroase-neferoase Maramures - Colectare Deseuri Baia Mare.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Feroase-Neferoase Maramures
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Feroase-Neferoase Maramures

Despre Diflora – Non Ferro Metalen
 
Suntem o societate comerciala cu capital integral romanesc. Activam pe piata colectarii si comercializarii de materiale reciclabile din anul 2005. Avem sediul central in Municipiul Baia Mare, judetul Maramures.

SC DIFLORA SRL a devenit marca inregistrata in anul 2012.

Astazi funtioneaza sub denumirea de SC NON FERRO METALEN SRL.

Colectam si comercializam materiale feroase si neferoase, nemetalice, electrice si electronice sub toate formele si dimensiunile existente, inclusiv catalizatori auto, oferind preturi foarte bune.

Pe langa materialele de baza mai colectam si diverse obiecte reciclabile, metalice si nemetalice: baterii auto, radiatoare, caroserii auto-moto, frigidere si alte obiecte casnice, in principiu aproape tot ce se poate colecta si recicla.

Pentru colaborare sau informatii suplimentare va stam la dispozitie, nu ezitati sa ne contactati.

Principalul nostru obiect de activitate consta in colectare deseuri metalice feroase, in reciclarea si valorificarea acestora prin reintroducerea lor in circuitul economic al materiilor prime secundare rezultate in urma prelucrarii industriale. 

Fierul fiind un material 100% reciclabil, cantitati impresionante de minereu natural pot fi economisite prin reciclare, avand rezultat pozitive asupra consumului de energie si binenteles asupra mediului inconjurator

La cerere putem efectua si transportul materialelor feroase de la domiciliul dumneavoastra, in vederea colectarii si reciclarii acestora.

Activitatea de reciclare deseuri metalice neferoase, in special cea a aluminiului, ofera solutii inteligente si practice vietii moderne; are multe proprietati care nu se altereaza prin transformarea sa intr-un produs:

  • este usor, nu rugineste
  • este un bun conducator de caldura si electricitate
  • este rezistent, ductil si nu are miros
  • 100% Reciclabil

Conform statisticilor, prin procesul de reciclare deseuri metalice neferoase, a aluminiului in speta se economiseste 95% din energia necesara pentru producerea de aluminiu nou si este 100% reciclabil.

Un computer poate functiona trei ore cu energia economisita prin reciclarea unei singure cutii din aluminiu. Avand in vedere problemele actuale energetice, pretul din ce in ce mai ridicat al petrolului, problema resurselor de apa dar si riscurile majore asupra mediului inconjurator, e simplu de observat cat de utila este activitatea de reciclare deseuri metalice neferoase.

Program de lucru

Va stam la dispozitie, de Luni pana Sambata, intre urmatoarele ore:
Luni – Vineri: 8 00 – 17 00
Sambata: 8 00 – 12 00

 

Societatea noastra detine autorizatie pentru colectare deseuri metalice neferoase si poate incheia contracte in acest sens.

Chiar daca tipul de material detinut de dumneavoastra nu se afla in lista noastra, ne puteti contacta pentru detalii.

 

Galerie foto