Colectare deseuri Feroase-Neferoase Iasi

Colectare deseuri feroase-neferoase Iasi

Colectare deseuri Feroase-Neferoase Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare deseuri feroase-neferoase Iasi - Colectare Deseuri Iasi.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Feroase-Neferoase Iasi
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Feroase-Neferoase Iasi

   Societatea Colect Metal Srl a fost fondata in anul 1999 avand ca obiect principal de activitate colectarea si valorificarea deseurilor si resturilor metalice feroase si neferoase.
   SC COLECT METAL SRL ofera o garna larga de produse spre vanzare si presteaza mai multe tipuri de servicii , Cu legaturile puternice pe care le-a dezvoltat cu furnizorii interni si externi societatea ofera preturi competitive si livari rapide efectuate cu mijoacele proprii din dotare.
   SC COLECT METAL SRL are misiunea de a fumiza un pachet complet de produse si servicii, in functie de nevoile clientilor sai si in permanenta corelare cu oportunitatile pe care piata le ofera la un anumit moment.
   Din 1999 pana in prezent echipa noastra a realizat activitati de demolare,demontare, taiere la inaltime si terestru, manipulare, incarcare, transport si valorificare deseuri feroase si neferoase in mai multe locatii din care cele mai importante sunt: Fartec Brasov, Metalurgica Reghin, Mopal Bistrita, Hicart Bistrita, Nectar Pascani, Linoland Pascani, Remar Pascani, Antibiotiee Iasi, Cemtrade Oradea, Mecanica Vaslui, Fabrica de Zahar Trusesti, UE Zalau, Rafo Onesti, Fabrica de mase plastice Dragasani, Rosal Bucuresti, Dumbrava Falticeni, Filatura Darabani, Sere Tg Mures, Agroindustriala Bucium Iasi, Teba Iasi, Fortus Iasi, Lactis Iasi si multe altele.

Produse si Servicii

Societatea noastra ofera urmatoarele servicii:

  • transport marfuri generale, ADR si agabaritice
  • inchirieri utilaje de contructii: macarale, incarcatoare frontale, motostivuitoare, motostivuitoare cu brat telescopic, excavatoare pe senile cu cupe de diferite dimensiuni, picon, pulverizator beton (foarfeca), , excavatoare pe pneuri cu graifer sau placa magnetica pentru incarcare materiale vrac feroase sau neferoase.
  • colectare, debitare, valorificare, transport deseuri feroase si neferoase
  • dezmembrare, dezafectare si demolare contructii civile si industriale
  • debitare, sarjare, dezmembrare terestru si la inaltime a constructiilor metalice
  • confectii metalice la comanda
  • vanzari diferite materiale recuperate : tabla, teava, profile, cisterne, utilaje.

Galerie foto