Colectare deseuri Feroase-Neferoase Galati

ECO WORLD PRODUCTION

Colectare deseuri Feroase-Neferoase Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ECO WORLD PRODUCTION - Colectare Deseuri Galati.


Descriere Colectare deseuri Feroase-Neferoase Galati

ECO WORLD PRODUCTION
Centru de colectare deseuri feroase-neferoase Galati
0731.831.476

  colectare fier vechi metale galatiS.C. ECO WORLD PRODUCTION SRL a fost fondata in 2010 in Galati, cu capital in intregime privat romanesc si este o companie recunoscuta pe plan national, avand ca obiect de activitate managementul deseurilor.

     In acest moment, cantitatea de deseuri colectata este de aproximativ 600 T/luna, operam cu mijloace de transport si utilaje specifice proprii, doar pe sectorul deseurilor nepericuloase.

    Suntem interesati in formarea si deschiderea de noi puncte de lucru, in zone cu potential mare in colectarea deseurilor reciclabile.
    Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. 

    Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor. In prezent functionam cu un numar de 38 angajati specializati si in permanenta ne adaptam serviciile la cerintele pietii.

    Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

     Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. ECO WORLD PRODUCTION SRL se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. 

  colectare deseuri feroase neferoase galatiSocietatea noastra colecteaza de la societati comerciale si persoane fizice deseuri feroase si neferoase (cupru, aluminiu etc.), precum si alte deseuri reciclabile rezultate din activitatea dumneavoastra: deseuri mase plastice, deseuri de hartii cartoane, deseuri de acumulatori. Asiguram clientilor nostri depozitarea in containere speciale, utilaje de incarcare, transportul specializat si valorificarea ulterioara.

 Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la ECO WORLD PRODUCTION SRL.

Produse si Servicii

COLECTARE DESEURI METALICE NEFEROASEcolectare deseuri feroase neferoase galati
Compania noastra colecteaza urmatoarele tipuri de deseuri metalice neferoase:

  • deseuri de aluminiu
  • deseuri de cupru
  • deseuri de bronz
  • deseuri de alama
  • deseuri de plumb
  • deseu motoare electrice
  • acumulatori uzati

DESEURI DE ALUMINIU
Achizitionam in vederea reciclarii toate tipurile de deseuri de aluminiu: cabluri de aluminiu, doze, span de aluminiu, diverse obiecte de aluminiu.

DESEURI CUPRU
Cabluri de cupru, span cupru, sarma bobinaj. Achizitionarea se face in functie de calitatea sortimentelor: Cu B1, Cu B2, Cu B3.

Galerie foto