Colectare deseuri Feroase-Neferoase Dolj

OLTMETAL SA

Colectare deseuri Feroase-Neferoase Dolj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre OLTMETAL SA - Colectare Deseuri Craiova.


Descriere Colectare deseuri Feroase-Neferoase Dolj

OLTMETAL SA
Colectare deseuri hartie/carton, plastic, feroase-neferoase Dolj
0744.646.516 / 0744.646.518

OLTMETAL SA este o societate autorizata pentru colectarea, transportul si valorificarea materialelor reciclabile in special pentru deseurile de hartie si carton, deseuri mase plastice si feroase-neferoase de diferite compozitii si dimensiuni. Activam pe raza judetelor Olt si Dolj si colectam deseurile de la persoane fizice si juridice. Transportul si manipularea deseurilor reciclabile sunt asigurate cu promptitudine si seriozitate de catre societatea noastra cu mijloace de transport specializate si cu respectarea stricta a normelor de igiena si securitate.

Puncte de lucru

  • Slatina, Str. Depozitelor, Nr. 19
  • Craiova, Str. Calea Bucuresti, Nr. 191
  • Podari, Str. Depozitului, Nr. 15

   OLTMETAL SA colecteaza si valorifica deseuri de metale feroase din care fac parte fier, otel, inox si fonta si deseuri de metale neferoase din care fac parte cupru, alama, bronz, aluminiu, plumb, hartie-carton, plastic.

colectare deseuri feroase neferoase dolj craiova

  Materialele refolosibile feroase se impart in mai multe categorii. Pe langa fierul vechi provenit din colectari de la populatie si agenti economici, precum si deseurile tehnologice rezultate din procesul de productie (span, tabla noua stantata, etc.), o importanta crescanda o au materialele reciclabile provenind din bunurile de consum, cum ar fi autovehiculele scoase din uz, masini de spalat, frigidere, aragazuri, alte aparate electrocasnice, ambalaje metalice, etc. Toate aceste materiale se proceseaza in bazele proprii conform normelor tehnice in vigoare, urmand ca materia prima secundara sa fie livrata catre combinatele siderurgice. Ultima categorie de materiale reciclabile se preteaza cel mai bine la prelucrarea in instalatii de tip shredder.

colectare deseuri feroase neferoase dolj craiova

  Deseurile din plastic au potential nedegradabil, demonstrat prin studii si experimente ca acestea, aruncate pur si simplu in mediul terestru, este degradabil intr-un timp foarte indelungat de timp, de ordinul secolelor sau chiar al mileniilor, in functie de forma si tipul deseurilor din plastic. Colectam toata gama din deseuri din plastic: PET, HDPE, PVC, PP, PS, LPDE, mosoare, calapoade, bidoane, flacoane, canistre, butoaie, mese, scaune, role, galeti, lazi de toate tipurile.

 Reciclarerea materialelor contribuie la reducerea cantitatii de energie folosita in industrie, prin urmare se reduce emisia de gaze cu efect de sera si se previn schimbarile de clima la nivel global. Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la OLTMETAL SA.

        

Colectare, valorificare si transport deseuri reciclabile

Colectam deseuri feroase si neferoase
Colectare deseuri feroase-neferoase Dolj

   • deseuri de fier si fonta
   • doze aluminiu, inox, cupru, nichel, bronz, plumb
   • calorifere, tevi, tabla, span, otel, aluminiu sarma
   • alama, amestec de metale, radiatoare aluminiu-cupru

Colectam deseuri de hartie si cartonColectare deseuri hartie si carton Dolj

   • hartie mixta, ziare, reviste, carti
   • carton duplex, carton ondulat
   • maculatura
   • arhive

Colectam deseuri mase plastice

   • HDPE, ABS, LDPE, PE, PP, PVC, PETColectare Deseuri Mase Plastice Dolj
   • navete, lazi plastic, dopuri, bidoane,
   • deseuri folie, pungi din plastic, macinaturi
   • folii transparente, resturi de productie, plexiglas

 

 

Galerie foto