Colectare deseuri Feroase-Neferoase Dambovita

Colectare Deseuri Feroase Neferoase Dambovita

Colectare deseuri Feroase-Neferoase Dambovita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri Feroase Neferoase Dambovita - Colectare Deseuri Targoviste.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Feroase-Neferoase Dambovita
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Feroase-Neferoase Dambovita

  Suntem specializati in colectarea si valorificarea deseurilor si resturilor metalice feroase si neferoase. Avand o echipa de oameni foarte bine pregatita, putem asigura servicii la cea mai inalta calitate si la preturi extrem de competitive. Compania noastra detine toate avizele necesare pentru colectarea deseurilor reciclabile feroase si neferoase. De la inceperea activitatii si pana in prezent am reusit sa acaparam un important segment al pietei de profil in judetul Dambovita, iar dezvoltarea vizibil favorabila a societatii se poate observa in sporirea echipei noastre tinere si entuziaste, marirea parcului auto pus la dispozitia clientilor si noile parteneriate legate in domeniu. 

  Colectarea deseurilor neferoase se realizeaza in mod direct, de la sursa generatoare de deseuri nemetalice sau, in mod indirect, prin colectarea deseurilor de la centrele de colectare mai mici.

  Va stam la dispozitie cu servicii de debitare a deseurilor neferoase, colectarea si transportul acestora in cadrul centrelor proprii de colectare si depozitare sau valorificare a acestora.

  Activitatea de reciclare a deseurilor neferoase, in mod special a aluminiului ofera solutii inteligente si practice vietii moderne, are multe proprietati care nu se altereaza prin transformarea sa intr-un produs: este usor, rezistent, nu rugineste, este un bun conducator de caldura si electricitate, este ductil si nu are miros.

  Deseurile metalice neferoase reprezinta deseurile care nu contin cantitati mari de fier. Poate fi vorba de metale de baza, precum aluminiul, cuprul, plumbul, nichelul, zincul, de aliaje, cum ar fi alama si de altele asemanatoare, sau de amestecuri de metale, care pot sa contina metale pretioase precum argintul, aurul, platina sau chiar metale rare.

Servicii

Colectare, transport si valorificare deseuriColectare deseuri feroase-neferoase Dambovita

Achizitionam si deseuri de la:

  • de la companiile colectoare
  • de la intreprinderi autorizate pentru activitatea de colectare
  • de la companii care genereaza deseuri metalice
  • de la persoane fizice

Colectare deseuri feroase si neferoase

  • fier vechi, dezafectam hale si centrale termice
  • fonta, otel, bare de fier, calorifere, resturi metalice
  • masini si utilaje casate, motoare electrice uzate, acumulatori auto
  • deseuri doze de aluminiu
  • cabluri electrice uzate, cupru, bronz, nichel, zinc, inox, alama, aluminiu