Colectare deseuri Feroase-Neferoase Bucuresti

Colectare Metale Feroase Neferoase Bucuresti

Colectare deseuri Feroase-Neferoase Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Metale Feroase Neferoase Bucuresti - Colectare Deseuri Bucuresti-Sector 6.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Feroase-Neferoase Bucuresti
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Feroase-Neferoase Bucuresti


Colectare deseuri feroase si neferoase
Tabla, fier vechi, aluminiu, cupru etc | Transport gratuit

Firma noastra colecteaza si valorifica deseuri de metale feroase (fier, otel, inox si fonta) si deseuri de metale neferoase din care fac parte cupru, alama, bronz, aluminiu, plumb in Bucuresti si zonele limitrofe.

Prin colectarea fierului vechi protejam mediul inconjurator si cream plusvaloare, transformand deseurile metalice in produse autohtone de inalt nivel calitativ, cu utilizari in diferite domenii industriale.

Pe langa fierul vechi provenit din colectari de la populatie si agenti economici, precum si deseurile tehnologice rezultate din procesul de productie (span, tabla noua stantata, etc.), o importanta crescanda o au materialele reciclabile provenind din bunurile de consum, cum ar fi autovehiculele scoase din uz, masini de spalat, frigidere, aragazuri, alte aparate electrocasnice, ambalaje metalice, etc.

Fierul vechi este utilizat ca materie prima intr-un proces de productie integrat, de la elaborarea otelului la realizarea de produse si componente tubulare, respectand cele mai riguroase standarde de calitate si securitate in munca.

Recicland ambalajele metalice econimisim in principal energia necesara pentru producerea acestor metale direct din minereuri. Ex: deseuri de aluminiu - 92%, deseuri de cupru - 90%, deseuri feroase - 56%.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere, apeleaza la MUSTAFA VASILE.

Servicii

Colectam deseuri feroase precum:deseuri fier vechi bucuresti

  • deseuri fier vechi
  • ambalaje metalice
  • otel, inox, fonta
  • baloturi de tabla subtire din otel

Colectam deseuri neferoase precum:

  • aluminiu - doze aluminiu, folii, benzi, table, placi, sarme, bare, suruburi, fitinguri, constructii metalice, radiatoare, rezervoare, caroserii, carcase pentru electromotoare, span aluminiu
  • colectare deseuri aluminiu bucurestiduraluminiu (Al-Cu) - profile laminate, sarma, tabla, bare pentru structuri de rezistenta
  • cupru, alame (Cu+Zn) - armaturi, piulite, tevi, profile, sarma de cupru, cabluri cupru, span cupru
  • alama, tabla de alama
  • bronz (Cu-Sn) - manere usi, robinete - armaturi, tabla, benzi, bare, sarma
  • plumb, zinc, nichel