Colectare deseuri Feroase-Neferoase Bucuresti

SERV - DASICON SRL

Colectare deseuri Feroase-Neferoase Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SERV - DASICON SRL - Colectare Deseuri Bucuresti-Sector 4.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Feroase-Neferoase Bucuresti
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Feroase-Neferoase Bucuresti

Colectare deseuri feroase-neferoase Bucuresti  SERV - DASICON SRL este o societate comerciala cu capital privat integral romanesc care are ca activitate principala recuperarea materialelor reciclabile sortate - CAEN 3832.
  Suntem specializati in colectarea si valorificarea deseurilor si resturilor metalice feroase si neferoase, precum si colectarea de deseuri electrice, electrocasnice (DEEE). De la inceperea activitatii si pana in prezent am reusit sa acaparam un important segment al pietei de profil in municipiul Bucuresti, iar dezvoltarea vizibil favorabila a societatii se poate observa in sporirea echipei noastre tinere si entuziaste, marirea parcului auto pus la dispozitia clientilor si noile parteneriate legate in domeniu.
  Va punem la dispozitie spatiile noastre de depozitare si prelucrare, utilajele (instalatii de debitare mecanizate si manuale, prese de taiat sau balotat, instalatii de compactat sau maruntit, utilaje de decojire a cablurilor, mijloace de incarcare-descarcare, mijloace de transport, cantare) specifice fiecarei grupe de metale, precum si forta de munca necesara desfasurarii acestei activitati.
 Materialele refolosibile feroase se impart in mai multe categorii. Pe langa fierul vechi provenit din colectari de la populatie si agenti economici, precum si deseurile tehnologice rezultate din procesul de productie (span, tabla noua stantata, etc.), o importanta crescanda o au materialele reciclabile provenind din bunurile de consum, cum ar fi autovehiculele scoase din uz, masini de spalat, frigidere, aragazuri, alte aparate electrocasnice, ambalaje metalice, etc. Toate aceste materiale se proceseaza in bazele proprii conform normelor tehnice in vigoare, urmand ca materia prima secundara sa fie livrata catre combinatele siderurgice. Ultima categorie de materiale reciclabile se preteaza cel mai bine la prelucrarea in instalatii de tip shredder.
  Deseurile electrice pot avea in componenta lor elemente nocive pentru mediu si sanatatea populatiei, metale grele sau gaze periculoase, elemente care eliberate in aer, apa sau sol au efecte daunatoare, pe termen lung, asupra hranei noastre, a apei pe care o bem sau a aerului pe care il respiram. De asemenea, majoritatea sunt constituite din componente ce contin materiale ce pot fi recuperate si reintroduse in industrie, ca materii prime secundare, pentru a preveni exploatarea irationala a resurselor primare, desigur, doar printr-un grad de valorificare inalt obtinut cu tehnologii de reciclare performante.

Servicii

  Poti sa aduci la noi spre reciclare orice produse din metal, piese vechi, tabla, resturi rezultate in urma proceselor de productie, profile tamplarie, span, doze metalice, folii si ambalaje alimentare din aluminiu, conserve, capace de borcane, tuburi de spray, diverse tipuri de cutii etc. Le vom primi cu placere, iar dumneavoastra veti primi un pret avantajos pentru ele deoarece unele metale sunt foarte valoroase pentru producatori.

Colectam urmatoarele grupe de deseuri metalice:Colectare deseuri feroase-neferoase Bucuresti

 • Deseuri feroase
 • deseuri de fier si fonta
 • Deseuri neferoase
 • deseuri de aluminiu
 • deseuri de cupru
 • deseuri de bronz
 • deseuri de plumb
 • deseuri de inox

Colectam deseuri DEEE - Deseuri de echipamente electrice si electronice:Colectare deseuri electronice-electrocasnice Bucuresti

 • Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic
 • frigidere, masini de spalat, televizoare, computere, telefoane mobile,
 • radio-casetofoane, camere video, cuptoare cu microunde
 • Becuri economice, lampi, neoane, cartuse toner, maculatura, alte consumabile
 • baterii portabile si industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente

 

Galerie foto