Colectare deseuri Feroase-Neferoase Brasov

TRANS SERV COMPANY SRL

Colectare deseuri Feroase-Neferoase Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre TRANS SERV COMPANY SRL - Colectare Deseuri Brasov.


Descriere Colectare deseuri Feroase-Neferoase Brasov

TRANS SERV COMPANY SRL
Colectare - Transport - Valorificare deseuri feroase/neferoase Brasov
0722.457.816

Despre Noi

  colectare fier vechi aluminiu cupru brasovTRANS SERV COMPANY SRL este o societate cu raspundere limitata specializata in colectarea deseurilor reciclabile si valorificarea acestora prin sortare, debitare si balotare. Managementul societatii este de origine romana, fiind constituit din forta de munca superior calificata, capabil sa ofere un flux informational eficient, o strategie viabila si si sa asigure operativitatea luarii deciziilor.

  Deseurile feroase si neferoase sunt lista noastra de prioritati. In aceasta categorie putem mentiona cateva dintre acestea: fier, cupru, aluminiu, hartie, carton, pet, electrocasnice, electronice etc. Acestea sunt cel mai des intalnite deoarece majoritatea fac parte din viata de zi cu zi a oamenilor, iar oamenii consuma si folosesc diverse produse in cantitati mari. Insa, vestea buna este ca majoritatea dintre ele pot fi reciclate si astfel economisim resursele naturale care se epuizeaza rapid in ultimii ani.

  Principalii clienti ai TRANS SERV COMPANY SRL sunt firme autorizate de renume specializate in colectarea, procesarea, reciclarea si comercializarea deseurilor refolosibile din Romania. Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la TRANS SERV COMPANY SRL.

Servicii

  • Transport materiale reciclabile
  • Debitari
  • Dezmembrari industriale
  • Salubritate industriala
  • Balotare
  • Compactare

Colectare Deseuri Feroase Neferoase BrasovColectam deseuri de metale feroase
TRANS SERV COMPANY SRL foloseste ca resurse o larga varietate de metale cu continut de fier. Spre deosebire de vehiculele scoase din uz si de echipamentele electrice si electronice scoase din uz, celelalte fractiuni cu continut feros pot fi amestecuri de deseuri metalice provenind din gospodarii umane, materiale de constructie, echipamente de transport, ambalaje, etc.

Colectam deseuri de metale neferoase
Colectare Deseuri Feroase Neferoase brasovAcele deseuri metalice, care nu contin cantitati mari de fier, reprezinta deseuri metalice neferoase. Poate fi vorba de metale de baza, precum aluminiul, cuprul, plumbul, nichelul, zincul, de aliaje, cum ar fi alama si de altele asemanatoare, sau de amestecuri de metale, care pot sa contina metale pretioase precum argintul, aurul, platina sau chiar metale rare.

 

Galerie foto