Colectare deseuri Feroase-Neferoase Brasov

TRANS SERV COMPANY SRL

Colectare deseuri Feroase-Neferoase Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre TRANS SERV COMPANY SRL - Colectare Deseuri Brasov.


Descriere Colectare deseuri Feroase-Neferoase Brasov

TRANS SERV COMPANY SRL
Colectare - Transport - Valorificare deseuri feroase/neferoase Brasov
0722.457.816

Despre Noi

  colectare deseuri metale feroase neferoase brasovTRANS SERV COMPANY SRL este o societate cu raspundere limitata specializata in colectarea deseurilor reciclabile si valorificarea acestora prin sortare, debitare si balotare. Managementul societatii este de origine romana, fiind constituit din forta de munca superior calificata, capabil sa ofere un flux informational eficient, o strategie viabila si si sa asigure operativitatea luarii deciziilor.

Aluminiul este un material 100% reciclabil. Produsele din aluminiu pot fi reciclate complet si repetat.Reciclarea aluminiului are un impact pozitiv asupra mediului, reducand consumul de energie si emisiile de gaze in atmosfera, contribuind astfel laconservarea resurselor naturale, la protectia mediului inconjurator sidezvoltarea durabila a societatii. Tratarea si procesarea deseurilor de aluminiu, cu profesionalism reprezinta cheia succesului reciclarii, precum si al elaborarii si turnarii aliajelor de aluminiu.

Pe langa fierul vechi provenit din colectari de la populatie si agenti economici, precum si deseurile tehnologice rezultate din procesul de productie (span, tabla noua stantata, etc.), o importanta crescanda o au materialele reciclabile provenind din bunurile de consum, cum ar fi autovehiculele scoase din uz, masini de spalat, frigidere, aragazuri, alte aparate electrocasnice, ambalaje metalice, etc.

  Principalii clienti ai TRANS SERV COMPANY SRL sunt firme autorizate de renume specializate in colectarea, procesarea, reciclarea si comercializarea deseurilor refolosibile din Romania. Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la TRANS SERV COMPANY SRL.

Servicii

  • Transport materiale reciclabile
  • Debitari
  • Dezmembrari industriale
  • Salubritate industriala
  • Balotare
  • Compactare

Colectare Deseuri Feroase BrasovColectam deseuri de metale feroase
TRANS SERV COMPANY SRL foloseste ca resurse o larga varietate de metale cu continut de fier. Spre deosebire de vehiculele scoase din uz si de echipamentele electrice si electronice scoase din uz, celelalte fractiuni cu continut feros pot fi amestecuri de deseuri metalice provenind din gospodarii umane, materiale de constructie, echipamente de transport, ambalaje, etc.

Colectam deseuri de metale neferoase
Colectare Deseuri Feroase Neferoase brasovAcele deseuri metalice, care nu contin cantitati mari de fier, reprezinta deseuri metalice neferoase. Poate fi vorba de metale de baza, precum aluminiul, cuprul, plumbul, nichelul, zincul, de aliaje, cum ar fi alama si de altele asemanatoare, sau de amestecuri de metale, care pot sa contina metale pretioase precum argintul, aurul, platina sau chiar metale rare.

 

Galerie foto