Colectare deseuri Feroase-Neferoase Bacau

Colectare Feroase-Neferoase Bacau

Colectare deseuri Feroase-Neferoase Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Feroase-Neferoase Bacau - Colectare Deseuri Bacau.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Feroase-Neferoase Bacau
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Feroase-Neferoase Bacau

CALITATE, PROMPTITUDINE, EFICACITATE, SIMPLITATE, ORIGINALITATE, DOTARE, EFICIENTA.

SC Soma SRL Bacau, a fost infiintata in anul 1991 si inregistrata in Registrul Comertului Bacau sub numarul J04/1782/1991. Codul Unic de Inregistrare fiscala este 946778. Sediul social se afla pe Str. Tolstoi, Nr. 6, Bacau. Capitalul social subscirs varsat este integral privat, in valoare de 12 142 899 mii lei.

Obiectul de activitate al S.C. SOMA S.R.L.

Conform Art.5 din Actul Constitutiv, S.C. SOMA S.R.L. are mai multe domenii de activitate dintre care amintim:

 • 3720 Recuperarea deseurilor si resturilor metalice reciclabile
 • 9003 Salubritate, depoluare şi activităţi similare
 • 0111 Închiriere de utilaje
 • 4542 Deszăpezire

Principalele obiecte de activitate ale SC SOMA SRL Bacău sunt:

a. ”Recuperarea şi valorificarea deşeurilor metalice şi nemetalice”, domeniu în care firma a activat neîntrerupt din 1991 până în prezent, obiect de activitate care deţine 50% din volumul afacerii;

b. “Salubritate, depoluare şi activităţi similare”. - recuperarea şi valorificarea produselor reciclabile (PET-uri, sticlă, hârtie+carton, ) reprezentând 50% din volumul afacerii;

Soma Bacau este una dintre putinele firme din tara care efectueaza lucrari complexe de demolari industriale si dezafectari instalatii pentru obiective de orice tip din industria chimica si petrochimica, miniera, transporturi feroviare si navale, prelucrarea lemnului, etc.

Prestatiile efectuate de Soma Bacau sunt facute cu personal specializat si utilaje proprii, corespunzatoare, ce ocupa un numar mediu de 300 salariati, coordonati direct de directori de Directii de activitate si sefi de activitate, cuprinsi intr-o organigrama pe doua nivele ierarhice, ceea ce confera o circulatie rapida a informatiilor si deciziilor si o rezolvare si un control eficient.

Activitatile de dezmembrare se realizeaza conform legislatiei in vigoare privind protectia mediului. La momentul actual, SC Soma SRL Bacau este clasata in primele zece firme din tara in domeniul valorificarii deseurilor si este unul din principalii furnizori de deseuri feroase pe piata interna, cu un rulaj lunar de cca 10 000 tone deseuri metalice. Cantitatea lunara mentionata se obtine in proportie de cca 30% din achizitiile efectuate prin reteaua proprie de centre de achizitie, cu activitate ce acopera intreg judetul Bacau, iar restul de 70% din materialele recuperabile provin din activitatile de dezmembrare efectuate de firma, cu personal specializat si utilaje proprii, asupra unor obiective de dimensiuni mari, supuse casarii si demolarii.

SC Soma SRL Bacau este singura firma care efectueaza activitati de salubrizare publica in municipiul Bacau, aceasta activitate armonizandu-se cu cea de dezmembrare si valorificare deseuri. Sectorului de salubritate din firma ii sunt alocate mijloace de colectare si transport specializate, pentru reziduuri menejere si nemenjere si dispune de un numar de cca 350 salariati. Ca operator unic de colectare a deseurilor menajere si nemenajere din Bacau, cu experienta in colectarea selectiva a deseurilor, firma ofera servicii complete de salubrizare, tratare si valorificare deseuri solide.

Astfel, societatea noastra a investit in achizitionarea de masini, utilaje si scule de ultima generatie, necesare pentru buna desfasurare a activitatilor. Totodata firma dezvolta un sistem de organizare si evaluare a prestatiei proprii, bazandu-se pe metode moderne de management in scopul obtinerii unei eficiente maxime, in conditii de eficacitate si cu respectarea legislatiei in domeniu.

Ca scop principal, firma isi propune dezvoltarea unor relatii excelente cu partenerii si beneficiarii, urmarind in permanenta ridicarea nivelului profesional al salariatilor, prin calificari, specializari si evaluari periodice.

Produse si Servicii

COLECTARE DESEURI METALICE SI NEMETALICE

MATERIALE FEROASE SI NEFEROASE, HARTIE SI CARTON, PET-URI, FOLII PVC, CAUCIUC, MATERIALE TEXTILE, STICLA.

La momentul actual S.C. SOMA S.R.L. BACĂU este clasată în primele 10 firme din ţară în domeniul valorificării deşeurilor şi este unul din principalii furnizori de deşeuri feroase de pe piaţa internă, cu un rulaj anual de cca. 10.000 tone deşeuri metalice. Cantitatea anuală menţionată se obţine în proporţie de cca. 30 % din achiziţiile efectuate prin reţeaua proprie de centre de achiziţie cu activitate ce acoperă întreg judeţul Bacău, iar restul de 70% din materialele recuperabile provin din activităţile de dezmembrare efectuate de firmă cu personal şi utilaje proprii asupra unor obiective de dimensiuni mari supuse casării şi demolării.
Prestaţiile efectuate de S.C. SOMA S.R.L. BACĂU sunt făcute cu personal şi utilaje proprii corespunzătoare, iar această activitate ocupă un număr mediu de cca. 130 salariaţi.

Principalele categorii de deseuri reciclabile, rezultate din dezmembrari sau colectari, pentru care societatea Soma detine autorizatii sunt:

 • MATERIALE FEROASE (OTEL, FONTA, INOX), CONFORM SR 6058-1/1999
 • MATERIALE NEFEROASE (CUPRU, ALUMINIU, PLUMB, ETC), CONFORM STAS 3017/1978
 • SPAN
 • HARTIE SI CARTON, CONFORM STAS 4527/1-1981
 • PET
 • FOLIE PVC
 • CAUCIUC
 • MATERIALE TEXTILE
 • STICLA

Materialele feroase sunt sortate sarjate si valorificate pe categorii conform SR 6058-1/1999 corespunzatoare simbolurilor E3, E1, E8,E2, E6 sau conform comenzii.
Materialele feroase de grosimi mici (table, fier usor) sunt balotate si livrate baloti STAS corespunzator simbolului EHRB.

Galerie foto