Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Satu Mare

AXIAL LOGISTICS SRL

Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre AXIAL LOGISTICS SRL - Colectare Deseuri Satu Mare.


Descriere Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Satu Mare

AXIAL LOGISTICS SRL
Colectare gratuită de deșeuri de echipamente electrice și electronice – DEEE (frigidere, mașini de spălat, cuptoare electrice, aragazuri, radiatoare electrice, televizoare, aer condiționat, calculatoare, imprimante, unelte electrice etc.) 
București - Ilfov - Satu Mare 

0728 222 285
0728 222 237
comenzi@deee-colectare.ro
comercial@axial-logistics.ro

colectare deseuri electrice satu mare ilfovSocietatea Axial Logistics SRL este un operator de colectare si tratare autorizat pentru gestionarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), desfasurandu-si activitatea in cadrul normativ stabilit prin Legea nr. 211/2011 si OUG nr. 5/2015, prin care se transpun in Romania prevederile Directivei nr. 19/2012 a Parlamentului Uniunii Europene.

Colectam gratuit deseurile electrice, de orice tip, direct de la gospodariile populatiei sau de la sediile firmelor si institutiilor, care rezulta din casarea periodica ori din activitatea curenta, cu eliberarea documentelor legale, necesare scoaterii lor conforme din evidentele contabile si de gestiune.

Toate deseurile electrice colectate de noi sunt sortate conform cerintelor tehnologice si apoi expediate la reciclatori autorizati, raspunzatori pentru procesarea si eliminarea lor nepoluanta. Totodata, cantitatile colectate, sortate si trimise la reciclare sunt raportate catre autoritatile de mediu.

Asa cum gunoiul menajer nu este pastrat in casa, nici aparatele electrice vechi sau defecte nu trebuie depozitate in locuinta, sediu ori aruncate la intamplare. Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase, ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane, in cazul in care nu sunt colectate separat.

colectare deseuri electrice electrocasnice satu mare

colectare electrocasnice satu mareDe la frigidere la televizoare, de la masini de spalat la calculatoare, de la aer conditionat la cuptoare cu microunde etc., toate aceste echipamente electrice si electronice aflate la sfarsitul ciclului de viata, casate, defecte sau uzate moral devin deseuri electrice si trebuie reciclate. Pe scurt, colectam si reciclam aproape tot ce se baga in priza sau functioneaza cu baterii.

Serviciile noastre integral gratuite au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajuta si la protejarea mediului inconjurator.

Pentru un partener de incredere, care te poate scapa de toate deseurile electrice, apelati la AXIAL Logistics SRL.

colectare deseuri electrice satu mare

Colectare, valorificare si transport deseuri DEEE

Deseurile electrice colectate de noi includ aparate electrice si electronice, scoase din uz, precum:

  • frigidere, congelatoare, aparate de ventilatie si climatizare
  • masini de spalat, cuptoare electrice, aspiratoare
  • electrocasnice mici
  • televizoare si monitoare, aparate multimedia
  • calculatoare, imprimante, alte echipamente IT si de comunicatii
  • distribuitoare automate de bauturi, produse solide, tigari, bani, tonomate
  • jucarii electrice si electronice, echipamente sportive, sloturi
  • unelte electrice, aparate medicale, instrumente de monitorizare si control
  • becuri, lampi, neoane, instalatii si corpuri de iluminat
  • baterii portabile si industriale (non-auto)

Galerie foto