Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Maramures

DIFLORA – SC Non Ferro Metalen SRL

Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Maramures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DIFLORA – SC Non Ferro Metalen SRL - Colectare Deseuri Baia Mare.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Maramures
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Maramures

  Suntem o societate comerciala cu capital integral romanesc. Activam pe piata colectarii si comercializarii de materiale reciclabile din anul 2005. Avem sediul central in Municipiul Baia Mare, judetul Maramures.
  SC DIFLORA SRL a devenit marca inregistrata in anul 2012.
  Astazi funtioneaza sub denumirea de SC NON FERRO METALEN SRL.

  Motivati de dorinta indeplinirii standardelor de calitate si protectia mediului inconjurator, ne straduim zilnic sa perfectionam procesul de colectare si reciclare, incepand cu indeplinirea conditiilor de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala din cadrul propriei societati si terminand cu standardele ridicate pe care le impunem atat angajatilor nostri cat si colaboratorilor si partenerilor nostri. 

  Personalul angajat este constituit din persoane calificate, cu o experienta vasta in domeniile lor de activitate.
Sunt instruite periodic in functie de cerintele posturilor lor, atat prin cursuri de specializare oferite gratuit de societatea noastra cat si prin diverse schimburi de experienta cu angajatii altor parteneri si colaboratori din domeniul nostru de activitate. Ne mandrim cu echipa noastra de profesionisti!

 

Produse si Servicii

Deseuri Electrice si Electronice

   De la calculatoare la televizoare, de la cuptoare cu microunde la frigidere, toate aceste echipamente electrice si electronice aflate la sfarsitul ciclului de viata devin deseuri, produse casate, nefunctionale, uzate moral.
   DIFLORA si-a imbogatit domeniul de activitate prin autorizarea si crearea tuturor conditiilor necesare pentru colectarea si tratarea acestor tipuri de deseuri, numite pe scurt deseuri electrice si electronice.
   La cerere putem efectua si transportul materialelor de la domiciliul sau sediul dumneavoastra, in vederea colectarii si reciclarii acestora.

  • aparate de uz casnic, echipamente de larg consum
  • echipamente informatice si de telecomunicatii
  • unelte electrice si electronice, corpuri de iluminat
  • jucarii, echipamente sportive si de agrement
  • dispozitive medicale, consumabile birotica
  • instrumente de monitorizare si control
  • deseuri rezultate in urma productiei

Program
Luni – Vineri: 8:00 – 17:00
Sambata: 8:00 – 12:00

 

 

Galerie foto