Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Hunedoara

RETIM Ecologic Service SA

Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre RETIM Ecologic Service SA - Colectare Deseuri Deva.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Hunedoara
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Hunedoara

   RETIM Ecologic Service SA este o companie infiintata in 1997 in urma asocierii Consiliului Local Timisoara cu firma germana RWE. Ulterior actiunile acesteia din urma au fost preluate de concernul RER. Ambii actionari detin cate 50% dintre actiuni.   

   RETIM Ecologic Service SA are competenta, dotarea tehnica si experienta necesara pentru a presta o salubrizare eficienta, conforma unui sistem de management integrat a gestionarii deseurilor la standardele europene. Aici veti gasi toate informatiile despre noi, despre serviciile pe care le oferim, despre solutiile de salubrizare pe care le propunem. Dorindu-ne o colaborare eficienta si reciproc avantajoasa, va spunem bun venit!
   Societatea poseda Licenta ANRSC Clasa I pentru serviciul public de salubrizare a localitatilor si este certificata TÜV conform sistemului de management integrat calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala.
   Utilajele din dotare sunt in marea lor majoritate conforme standardului de poluare EURO 5 si EURO 6 si sunt monitorizate prin sistem GPS. RETIM Ecologic Service SA si-a extins activitatea infiintand noi puncte de lucru in Jimbolia, Geoagiu, Brad si Filiasi. In prezent RETIM Ecologic Service SA are peste 600 de angajati si deserveste un total de aproximativ 550.000 de cetateni.
   Societatea pune un accent deosebit pe actiunile de educatie civica si ecologica, in special in randul elevilor.
   Aprecierea eforturilor, dar si a calitatii serviciilor societatii s-a materializat prin desemnarea drept lider national in 2010, 2011, 2013, 2014 si 2015 in Topul National al firmelor, intocmit de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Produse si Servicii

Punctele de colectare sunt dotate cu containere speciale, in care cetatenii pot depune urmatoarele tipuri de deseuri de echipamente electrice, electronice si electrocasnice:

  • aparate de uz casnic de mari dimensiuni
  • aparate de uz casnic de mici dimensiuni
  • echipamente informatice si de telecomunicatii
  • echipamente de larg consum
  • echipamente de iluminat
  • unelte electrice si electronice (cu exceptia celor industriale fixe de mari dimensiuni)
  • jucarii, echipamente sportive si de agrement
  • dispozitive medicale (cu exceptia tuturor produselor implantate si infectate)
  • instrumente de supraveghere si control
  • distribuitoare automate.

Galerie foto