Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Cluj

Reciclare Deseuri Electronice Cluj - SC DIREN EXIM SRL

Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Cluj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reciclare Deseuri Electronice Cluj - SC DIREN EXIM SRL - Colectare Deseuri Cluj Napoca.


Descriere Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Cluj

DIREN EXIM SRL
Colectare deseuri deseuri electrice, electronice si electrocasnice - DEEE Cluj
0264.484.633 / 0743.555.707

DIREN EXIM, societate cu sediul central in Cluj-Napoca, are ca domeniu de activitate colectarea si reciclarea deseurilor de hartie, ambalaje, carton, maculatura, folie, PETuri, alte deseuri de mase plastice, deseuri feroase si neferoase, acumulatori uzati, deseuri electronice si electrocasnice de la persoane juridice si fizice. Colectarea se face prin puncte de colectare sau, de la o anumita cantitate in sus, de la sediul clientilor. Deseurile reciclabile se colecteaza selectat pe sortimente si culori.

Avem conditii sa reciclam si alte tipuri de ambalaje sau materiale reciclabile, in functie de cererea de pe piata romaneasca sau europeana.

Colectare DEEE (deseuri electrice, electronice si electrocasnice)colectare deseuri deee cluj

Reciclare, colectare, valorificare DEEE:

Preluam deseuri electrice, electronice si electrocasnice, la depozitul nostru de pe str. Oasului nr. 293, hala nr. 4. Incheiem contracte de colaborare si preluare DEEE cu orice firma interesata.

Intrucat nu dezmembram aceste deseuri, le depozitam doar si le predam direct la firmele reciclatoare cu care avem contracte. Acestea se ocupa de dezmembrarea deseurilor pentru reciclare si/sau distrugerea lor, dupa caz. Noi le incarcam iar reciclatorii autorizati vor efectua transportul acestor deseuri, cu masinile lor speciale.

colectare deseuri deee cluj

De la calculatoare la televizoare, de la cuptoare cu microunde la frigidere, toate aceste echipamente electrice si electronice aflate la sfarsitul ciclului de viata devin deseuri, produse casate, nefunctionale, uzate moral. Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile si industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, deseuri de la echipamente electrice si electronice, tuburi fluorescente si alte deseuri cu continut de mercur, echipamente abandonate cu continut de CFC, toate acestea intra in categoria DEEE si trebuie reciclate. Pe scurt, colectam si reciclam aproape tot ce se baga in priza sau functioneaza pe baterii.

Deseurile electrice reprezinta 5-6% din totalul deseurilor unei comunitati. Asa cum gunoiul menajer nu este pastrat in casa, nici echipamentele electrice vechi sau stricate nu trebuie depozitate in gospodarie ori aruncate la intamplare. Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separate.

Centre de colectare DIREN EXIM Cluj-Napoca:

  • Str. Oasului nr. 293
  • Str. Oasului nr. 139
  • Str. Câmpului nr. 21
  • Calea Baciului nr. 25
  • Str. Salcâmului nr 5-7
  • Str. Maramuresului nr. 90

Nu lasati ca materialele reciclabile sa ajunga la rampele de gunoi si sa se amestece cu gunoaiele menajere! Ele pot fi transformate in materii prime ieftine sau in energie.

Galerie foto