Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Bihor

SC Bene International SRL

Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Bihor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Bene International SRL - Colectare Deseuri Oradea.


Descriere Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Bihor

SC Bene International SRL
Colectare deseuri electrice, electronice si electrocasnice - DEEE Bihor
0259.406.276 / 0731.372.103

Punct de lucru 

 • Calea Clujului, Nr. 58, Oradea

  colectare deseuri deee bihorDeseurile electrice reprezinta 5-6% din totalul deseurilor unei comunitati. Asa cum gunoiul menajer nu este pastrat in casa, nici echipamentele electrice vechi sau stricate nu trebuie depozitate in gospodarie ori aruncate la intamplare. Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separate. 

  De la calculatoare la televizoare, de la cuptoare cu microunde la frigidere, toate aceste echipamente electrice si electronice aflate la sfarsitul ciclului de viata devin deseuri, produse casate, nefunctionale, uzate moral. Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile si industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, deseuri de la echipamente electrice si electronice, tuburi fluorescente si alte deseuri cu continut de mercur, echipamente abandonate cu continut de CFC, toate acestea intra in categoria DEEE si trebuie reciclate. Pe scurt, colectam si reciclam aproape tot ce se baga in priza sau functioneaza pe baterii.

  Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la SC Bene International SRL.

Colectare, valorificare si transport deseuri DEEE

Colectam deseuri electrice, electronice si electrocasnice (DEEE)

colectare deseuri deee bihorDeseurile DEEE constau in produse scoase din uz si includ o gama intreaga de articole electrice si electronice, precum: 

 • echipamente tehnica de calcul, birotica: monitoare, calculatoare, imprimante, ups-uri, echipamente de retea, echipamente de comunicatii, componente, toner, cartuse cerneala
 • produse de uz casnic: televizoare, echipamente multimedia, vcr, dvd, frigidere, masini de spalat, instalatii de aer conditionat, masini de gatit (aragazuri)
 • echipamente industriale, de climatizare, vitrine frigorice, roboti industriali, unelte de bricolaj, 
  masini electrice, motoare, turbine
 • deseuri rezultate in urma productiei: cabluri, placi, circuite integrate, bobine, motoare, cablaje
 • corpuri de iluminat: becuri, lampi, neoane, circuite si instalatii de iluminat
 • consumabile birotica: toner, cartuse de imprimanta

colectare deseuri deee oradeaDivizia de servicii ecologice - presteaza in mod gratuit sau la tarife minime urmatoarele servicii pentru orice fel de echipamente electrice, electronice, electrocasnice, industriale sau de alte tipuri:

 • colectare produse electrice casate, nefunctionale, uzate moral,
 • debarasare institutii - deseuri electrice, mobilier, echipamente voluminoase, etc
 • distrugere date confidentiale - pe care altfel nu le puteti instraina

    Oferim aceste servicii pentru o gama extrem de variata de produse, in principal deseuri de echipamente electrice si electronice DEEE (WEEE conform terminologiei UE), becuri, lampi si corpuri de iluminat. In functie de modaliatea de colaborare oferim aceste servicii si pentru produse din cauciuc, hartie, ambalaje, mobilier, si multe altele.

Reciclare deseuri

Bene International este reciclator final de DEEE-uri, lemn. Firme din grupul Bene se ocupa cu reciclarea de lemn, plastic si ambalaje, precum si reciclarea altor tipuri de plastice si sticla.

Galerie foto