Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Arges

Colectare deseuri electrice DEEE Arges

Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare deseuri electrice DEEE Arges - Colectare Deseuri Curtea de Arges.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Arges
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Arges

Colectare deseuri electrice, electronice si electrocasnice - DEEE Arges

colectare deseuri deee arges  Deseurile electrice reprezinta 5-6% din totalul deseurilor unei comunitati. Asa cum gunoiul menajer nu este pastrat in casa, nici echipamentele electrice vechi sau stricate nu trebuie depozitate in gospodarie ori aruncate la intamplare. Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separate. 

  De la calculatoare la televizoare, de la cuptoare cu microunde la frigidere, toate aceste echipamente electrice si electronice aflate la sfarsitul ciclului de viata devin deseuri, produse casate, nefunctionale, uzate moral. Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile si industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, deseuri de la echipamente electrice si electronice, tuburi fluorescente si alte deseuri cu continut de mercur, echipamente abandonate cu continut de CFC, toate acestea intra in categoria DEEE si trebuie reciclate. Pe scurt, colectam si reciclam aproape tot ce se baga in priza sau functioneaza pe baterii.

  Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la firma noastra.

Colectare, valorificare si transport deseuri DEEE

Colectam deseuri electrice, electronice si electrocasnice (DEEE)

colectare deseuri deee argesDeseurile DEEE constau in produse scoase din uz si includ o gama intreaga de articole electrice si electronice, precum: 

  • frigidere, echipamente IT si de telecomunicatii, congelatoare
  • instrumente electrice si electronice, masini de spalat
  • echipamente medicale, echipamente IT, instrumente de monitorizare si control
  • echipamente multimedia, uscatoare de par, tocatoare automate, televizoare
  • becuri, lampi, neoane, circuite si instalatii de iluminat