Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Arad

SC Remat MG S.A.

Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Remat MG S.A. - Colectare Deseuri Arad.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Arad
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Electrice-Electrocasnice Arad

   Müller-Guttenbrunn este unul dintre cei mai importanti reciclatori de deseuri provenind din echipamente electrice si electronice scoase din uz din intreaga Europa Centrala si de Est. Cu numeroasele capacitati de reciclare in regiunea pe care o formeaza Austria impreuna cu tarile situate de-a lungul Dunarii, Müller-Guttenbrunn ofera partenerilor sai o adancime de reciclare fara egal pentru cele mai multe dintre categoriile de deseuri provenite din echipamente electrice si electronice scoase din uz.
   Procesul cuprinde colectarea (cu o flota proprie de autocamioane, cu legaturi la reteaua de cale ferata si la porturile fluviale de pe Dunare), depoluarea, maruntirea si separarea metalelor feroase, urmata de cea a metalelor neferoase si de reciclarea maselor plastice pe care aceste deseuri le contin.

   In Romania, Grupul Müller-Guttenbrunn este prezent cu 2 societati, una dintre acestea fiind situata in zona Arad, iar cealalta in zona Brasov. Cele doua societati formeaza o retea de colectare a de-seurilor care acopera intreg teritoriul Romaniei si au drept domeniu principal de activitate colec-tarea deseuri-lor metalice, oferind insa totodata si o serie de servicii de reciclare in adancime a acestora.

   In ansamblul sau, Grupul Müller-Guttenbrunn recicleaza in jur de 850.000 de tone metrice de deseuri, economisind prin aceasta emisiuni de aproximativ 1 milion de tone metrice de CO2 (echivalentul emisiunilor unui oras cu in jur de 130.000 de locuitori). Materialele reciclate sunt in marea lor majoritate metale feroase si neferoase, dar si unele mase plastice de uz tehnic, cum ar fi polipropilena, polistirenul, copolimerul acrilonitril-butadien-stiren si policarbonatul.

   Volumul total reciclat in Romania este de mai bine de 350.000 tone metrice, cea mai mare parte a acestora fiind metale.

Produse si Servicii

Deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE)
   DEEE constau in produse scoase din uz si includ o gama intreaga de articole electrice si electronice, precum: frigidere, echipamente IT si de telecomunicatii, congelatoare, instrumente electrice si electronice, masini de spalat, echipamente medicale, instrumente de monitorizare si control, uscatoare de par, tocatoare automate, televizoare etc.

  • Reciclarea aparatelor de uz casnic de dimensiuni mici
  • Reciclarea aparatelor de uz casnic de dimensiuni mari
  • Reciclarea unor fractiuni ale deseurilor provenind din echipamente electrice si electronice scoase din uz
  • Reciclarea de deseuri provenind din echipamentele de tehnologia informatiei si comunicatiilor si a deseurilor electronice provenind din zona de business-to-business

Galerie foto