Colectare deseuri Constructii Tulcea

S.C. J.T. GRUP S.R.L.

Colectare deseuri Constructii Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. J.T. GRUP S.R.L. - Colectare Deseuri Tulcea.


Descriere Colectare deseuri Constructii Tulcea

J.T. GRUP S.R.L.
Colectare deseuri din constructii si demolari Tulcea
0732.154.093

colectare deseuri din constructii si demolari tulcea

Puncte de lucru

 • TulceaSos. Agighiol, Km. 8 - 0732.154.094
 • TulceaStr. Isaccei, Nr. 84A - 0747.584.787
 • BabadagStr. Băilor, nr. 3 - 0732.154.094

Societatea este astazi una dintre importantele societati comerciale locale, specializata in colectarea si valorificarea deseurilor si resturilor nemetalice, fiind recunoscuta pentru politica de asigurare a calitatii serviciilor sale. 

Suntem intotdeauna pregatiti pentru procesul de colectare a deseurilor reciclabile direct de la sediul sau punctele de lucru ale clientilor nostri. Activam pe toata raza judetului Tulcea, iar transportul si manipularea deseurilor sunt asigurate cu promptitudine si seriozitate de catre societatea noastra.  

  colectare deseuri constructii tulceaColectarea si transportul deseurilor din constructii sau demolari se face cu mijloace de transport specializate, autorizate, cu respectarea stricta a normelor de igiena si securitate.

   Deseurile din demolari provin din activitati precum constructia de cladiri si obiective de infrastructura, demolarea totala sau partiala a cladirilor sau a obiectivelor de infrastructura, constructia si intretinerea cailor rutiere.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la J.T GRUP SRL.

Colectare, sortare, debitare, valorificare si transport deseuri reciclabile

Colectare deseuri rezultate din constructii

colectare deseuri din constructii si demolari tulcea

Deseurile din constructii si demolari sunt deseuri solide, rezultate in urma demolarii sau construirii cladirilor si strazilor. In mod uzual, aceste deseuri contin pamant vegetal, nisip, pietris, substante gudronate sau rezultate din gudron, argila, substante cu lianti bituminosi sau hidraulici, asfalt, macadam, pietre, beton, ciment, caramizi, lemn, zidarie, materiale pentru acoperisuri, tencuieli si ipsos, pasta de lipit, vopsele, lacuri, cabluri din metal, metale, barne de lemn si altele asemenea.

Alte deseuri colectate:

 • Deseuri hartie - deseuri de ambalaj de hartie si carton: cutii de carton provenite de la diverse material si produse (de la mobilier, rechizite, produse alimentare etc), cutii carton de bauturi, hartie de impachetat; deseuri de hartie, tip maculatura: docucumente, ziare, reviste.
 • Deseuri plastic - deseuri de ambalaj provenite de la diverse produse,consumabile, de tip folie, PET, alti recipient de plastic.
 • Deseuri metal - deseuri de ambalaj pentru bauturi si produse alimentare.
 • Deseuri sticla - deseuri de ambalaj de la recipientii pentru bauturi.
 • Deseuri cauciuc - anvelope uzate, camera de aer si articole de cauciuc uzat.
 • Deseuri electrice, electronice si electrocasnice (DEEE).
 • Deseuri aluminiu - doze, aluminiu industrial
 • Deseuri lemn
 • Deseuri textile

Galerie foto