Colectare deseuri Constructii Prahova

PACOS ECO COLECTARE SRL

Colectare deseuri Constructii Prahova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PACOS ECO COLECTARE SRL - Colectare Deseuri Baicoi.


Descriere Colectare deseuri Constructii Prahova

PACOS ECO COLECTARE SRL
Colectare deseuri din constructii si demolari Prahova
0731.313.110 / 0726.731.273

  • CENTRU COLECTARE 1: Baicoi, Str. Paltinului, nr. 31
  • CENTRU COLECTARE 2: Ploiesti, Str. Ghe. Gr. Cantacuzino 340 D (iesirea spre Parc Industrial)

Program
Luni-Vineri: 08:00 - 16:00

PACOS ECO COLECTARE SRL ofera servicii de CONSULTANTA MEDIU, INDEPLINIRE OBIECTIVE conform lege 249/2015 si COLECTARE deseuri periculoase, nepericuloase si reciclabile. Scopul principal al societatii noastre este de a colecta si prelucra eficient deseurile in vederea protejarii mediului.

Detinem in orasul Baicoi peste 5000 m2 (hale depozitare si platforma betonata), utilaje pentru compactarea si reciclarea deseurilor, parc auto propriu format din camioane de 3,5 to si 7,5 to. Intreaga activitate este asigurata de personal cu pregatire corespunzatoare in reintroducerea lunara in circuit a peste 300 tone carton si 200 tone plastic, iar tendinta este in crestere,ceea ce contribuie la realizarea obiectivelor propuse prin politica de management a firmei.

Detinem certificari ISO referitoare la sistemul de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008 si la sistemul de management al mediului in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 14001:2005.

colectare deseuri constructii ploiesti baicoiColectarea si transportul deseurilor din constructii sau demolari se face cu mijloace de transport specializate, autorizate, cu respectarea stricta a normelor de igiena si securitate.

Deseurile din demolari provin din activitati precum constructia de cladiri si obiective de infrastructura, demolarea totala sau partiala a cladirilor sau a obiectivelor de infrastructura, constructia si intretinerea cailor rutiere.

Deseurile din constructii si demolari sunt deseuri solide, rezultate in urma demolarii sau construirii cladirilor si strazilor. In mod uzual, aceste deseuri contin pamant vegetal, nisip, pietris, substante gudronate sau rezultate din gudron, argila, substante cu lianti bituminosi sau hidraulici, asfalt, macadam, pietre, beton, ciment, caramizi, lemn, zidarie, materiale pentru acoperisuri, tencuieli si ipsos, pasta de lipit, vopsele, lacuri, cabluri din metal, metale, barne de lemn si altele asemenea.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la PACOS ECO COLECTARE SRL.

Colectare, valorificare, cantarire, transport deseuri rezultate din constructii

colectare deseuri constructii ploiesti baicoi

CONSULTANTA DE MEDIU

  • OBTINEM AVIZE SI AUTORIZATII APM .
  • INDEPLINIM OBIECTIVE CONFORM LEGII 249/2015.
  • OFERIM CONSULTANTA PRIVIND GESTIONAREA DESEURILOR.

DE CE CONSULTANTA DE MEDIU?

  • ZERO AMENZI LA GARDA DE MEDIU!
  • REDUCETI SEMNIFICATIV COSTURILE!
  • TIMP CASTIGAT PENTRU CRESTEREA AFACERII.

oferte speciale

colectare_reciclare_ploiesti

Galerie foto