Colectare deseuri Constructii Ilfov

SC Donlux Construct SRL - reciclare

Colectare deseuri Constructii Ilfov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Donlux Construct SRL - reciclare - Colectare Deseuri Mogosoaia.


Daca aveti nevoie de: Colectare deseuri Constructii Ilfov
contactazeaza-ne completand formularul de aici

Descriere Colectare deseuri Constructii Ilfov

Despre noi

SC Donlux Construct SRL are o experienta de 5 ani in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor feroase si neferoase, acesta fiind si obiectul principal de activitate al firmei.

Printre activitatile secundare se numara debitarile industriale,  transportul de marfuri generale si agabaritic, dezafectarea halelor, depozitelor, centralelor termice si a agromecurilor.

Suntem o echipa de profesionisti, de oameni calificati, competenti si determinati, sustinuti de o baza tehnica avansata, ceea ce ne permite  sa oferim servicii de inalta calitate in conformitate cu standardele europene.

Dispunem de echipe specializate in debitarea obiectivelor solicitate, atat la inaltime cat si sub apa, si asiguram transportul deseurilor rezultate. De asemenea putem pune la dispozitie echipe de forjatori specializati pentru debitare, transport si cantarirea oricarei cantitati de deseu metalic indiferent de provenienta.

Societatea noastra isi desfasoara activitatea in conditii de maxima seriozitate, monitorizand vigilent fiecare lucrare si urmand standardele si procedurile de calitate.

Fiecare client este foarte important pentru noi tocmai de aceea orice problema o tratam cu maxima seriozitate si promptitudine.Mentinerea unei relatii bune de plata si comunicare ne-a facut sa ne mentinem clientii fideli, sa rezistam pana acum si cu siguranta ne va sustine dezvoltarea societatii pe viitor.

Produse si Servicii

Demolari constructii din zidarie sau confectie metalica

Donlux Construct ofera servicii profesionale de demolari constructii din zidarie sau confectie metalica.

Compania nostra este specializata in demolari, lucrarile efectuandu-se cu mijloace mecanizate.

Pentru mai multe informatii va rugam sunati la numarul de telefon : 0730.023.999

Demolari constructii

Prestam servicii de demolare constructii din zidarie sau confectie metalica. Pentru informatii sumplimentare va stam la dispozitie la numarul de telefon : 0730.023.999

Inchirieri utilaje

Societatea noastra va poate pune la dispozitie o gama larga de unelte si utilaje profesioniste. Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne contactati.

Ridicari moloz

Societatea noastra presteaza servicii de ridicare a deseurilor rezultate in urma modernizarii sau renovarii unui obiectiv.

Agregate balastiera

Furnizam agregate balastiera pentru nisip, pietris si balast.

 

Galerie foto